Topp 10 morsomme og romantiske sommerdagsideer!

Innholdsfortegnelse:

Topp 10 morsomme og romantiske sommerdagsideer!
Topp 10 morsomme og romantiske sommerdagsideer!

Video: Topp 10 morsomme og romantiske sommerdagsideer!

Video: Topp 10 morsomme og romantiske sommerdagsideer!
Video: 10 лучших недорогих карибских курортов «все включено» только для взрослых в 2023 году 2023, September
Anonim

Leter du etter morsomme, romantiske ideer til å wow din dato i sommer? Bli kreativ og eventyrlystne med disse topp 10 sommerdagen ideer som sikkert vil frykter din dato!

Etter den kalde vinteren og urolige vårmåneder, øker temperaturene til slutt, og det er også feromoner av singletoner overalt.

Hvis du er ute etter litt sommer romantikk uten prisen som går med en flybillett, har sommeren definitivt svaret!

Dette er den perfekte tiden på året for å komme vekk fra de mer tradisjonelle allestedsnærværende datoene og krydre opp ting ved å gå ut og få mest mulig ut av de varmere dagene og de kalde nettene.

[Les: 15 tips for å ha en fantastisk dato uansett hva som skjer i løpet av datoen]

Topp 10 morsomme og romantiske sommerdagsideer

Hvis du leter etter noe friskt og morsomt, med akkurat det rette dashet av eventyr og romantikk, bare bruk disse topp 10 date ideene i sommer, og du vil sikkert gjøre mer enn bare wow din date!

# 1 Mat strålende mat!

De sier at veien til en manns hjerte er gjennom magen, så sommeren er den ideelle tiden til å utforske de mange bondemarkeder og matfestivaler som dukker opp i de varmere månedene.

Å ta kjæresten din til en av disse havens yumminess vil sikkert tjene deg ekstra brownie poeng.

Og mange tilbyr gratis smaksprøver, så hvis du er heldig, kan du til og med få sjansen til å nyte sin egen gooey chocolate brownie også! [Les: 10 måter å være mer romantiske uten å være oste]

Ta en titt på lokale oppføringer for foodie-arrangementer i ditt område eller søk på nettet etter matfestivaldatoer. Det er så mange alternativer fra sjokoladefestivaler til utstillinger, og du vil definitivt bli bortskjemt for valg.

Den gode tingen om foodie-datoer er imidlertid at de gir deg muligheten til å nyte datoen og få en spinn av neste dato når du kan lagre og lage kjøttene dine for en romantisk middag for to eller kanskje en dobbel dato også. Det er også den perfekte datoen for å prøve noe nytt og oppfordre datoen til å gjøre det samme, noe som er et klart tegn på at du kan være morsom og litt eventyrlystne. [Les: Unik dobbeltdagside for par]

# 2 Spise ute

Al fresco dining alltid gjør for en god dato valg! Spesielt om sommeren kan du få mest mulig ut av det varme været og spise ute, og det er en fin måte å tilbringe tid på å slappe av. Picnics er hva du lager dem, så om du tenker uformell eller romantisk, pakker deretter.

Husk, ingenting sier romantikk mer enn jordbær og champagne, men velg matvarer som er enkle å plukke på og spise fordi ingenting er mer av et avslag enn å slikke fingrene med saus som drypper ned i haken.

Alle de store supermarkedene lager nå et bredt utvalg av piknikmat som sparer tid for deg, men hvis du har tid, hvorfor ikke lage noe hjemmelaget eller lage gnister med din egen BBQ for to.

Et annet tips her, stedet er også veldig viktig. En løvrik park, en velstelte plen, et sted ved en elv eller innsjø - velg et sted som vil bidra til å sette stemningen til en nydelig dato. Du kan også legge til en vri på din dato ved å kanskje fly en drage eller fange en runde med minigolf i nærheten! Prøv noe, så lenge det er noe som gjør at du kan ta ut hverandres lekre sider. [Les: 25 søte romantiske gestus for hverdagen!]

# 3 Adrenalin rush

Et løft av adrenalin er det perfekte komplementet til de jittery date nerver vi alle kan oppleve fra tid til annen. Det spennende rushet av adrenalin som man får fra rides på fornøyelsesparker, er bare tingen å få begge hjerter til å løpe!

Det er vitenskapelig bevis som viser at nivåer av hjernekjemikalier som serotonin øker i løpet av adrenalinhøyden av begeistret frykt vi opplever på en temapark. Og disse kjemikaliene etterligner følelsen man får i løpet av galskapsfasen i begynnelsen av et nytt forhold, noe som igjen gjør at personen føler seg mer knyttet til sin dato.

Så om du trenger en rask oppladning av hvorfor du ble forelsket i partneren din eller ønsker å lure hjernen din og datoen din hjerne til en kjærlighetsforbindelse, er dette datoen for deg. [Les: 25 må følge regler for virkelig lykkelig kjærlighet]

# 4 Rå båten din

En klassisk sommer tidsfordriv og en favoritt med roeiere og ikke-robåter likt båtliv. Å ta en båttur, selv rundt en innsjø i parken, er frigjørende, romantisk og kan være mye moro så lenge du vet hva du gjør.

Selv den mest uerfarne rogeren kan komme overfor å tenke på en så kul dato, men bare vær forsiktig så du ikke etterligner filmene hvor du begge faller inn, da vannet er villedende kaldere enn været!

Og for de mer eventyrlystne parene der ute, kan man vurdere å ansette et punkt der det er tilgjengelig eller kanskje noe mer energisk som kanopadling eller kajakkpadling.

# 5 Rooftop rendezvous

Mange byer har takterrasser, boliger og restauranter med fantastisk utsikt over byen, som vil imponere dagen din i tillegg til å komme vekk fra kjas og mas på gatenivå og stigende til høydene av raffinement.

Taket barer også gjøre for et av de beste stedene å nippe til cocktailer som solen går ned. Menn kan score ekstra ridderpoeng ved å låne henne din jakke på slutten av kvelden mens solen begynner å sette. Og det er også en god unnskyldning å kose seg nærmere. [Les: 25 samtaler som sikrer et godt forhold!]

# 6 Måltid med utsikt

På samme måte som takterrasser, viser restauranter på de øverste etasjene av høye bygninger sansene med verden spredt ut foran deg.For eksempel er Londons OXO Tower det ideelle stedet å spise lunsj eller middag mens du nyter den fantastiske utsikten over den britiske hovedstaden.

Mens alle nyter solskinnet, åpnes det ofte noen få spor på de vanskeliggjorte restaurantene. Bare vær sikker på at datoen din ikke lider av svimmelhet før du bestiller bordet ved vinduet! [Les: 13 virkelig romantisk middag date ideer for to]

# 7 Sportssesong

Sommeren er den tiden da sportssesongen kommer i full gang med en rekke høyprofilerte hendelser som blir møtt av kjendiser, bankfolk, media moguls og lignende. Så velg din beste lue eller støv av din snazziest dress og ta deg av med dagen din til noe stilig og spektakulær.

Sesongen handler ikke bare om roing, racing og polo. Det er en rekke forskjellige hendelser i løpet av sesongen som bør appellere til de fleste smaker. Denne datoen handler om å prøve noe nytt og nyte å være annerledes for dagen. Det kan ta en annen side til deg for å vise datoen din, og hvem vet, kan du til og med legge en frekk innsats på det vinnende laget for å gå mot din neste dato!

# 8 ute i det åpne

Et meget populært valg med de som liker musikk og film er de ulike friluftsbiografer og konserter som finner sted i mange større byer. Enten du ønsker å behandle datoen din til en klassisk film under stjernene, eller nyt en fin sommerkveld som lytter til god musikk, ha en date i friluft, har alle muligheter for en morsom kveld, og det er mye mer interessant enn en mer tradisjonell dato.

Igjen, forberedelsen er viktig, ofte kan du ta med dine egne deilige godbiter og din favorittflaske vin. Denne typen dato * Spesielt friluftsmusikk konserter og festivaler * Gjelder ofte til større grupper som legger til variasjon i dating livet ditt.

Tross alt er det viktig å ikke kutte deg bort fra vennene dine og å blande en romantisk dato med en vennegruppe som samler seg, er den perfekte motgift for å miste deg selv i bryllupsreisen. [Les: 12 enkle tips for å være et godt par som er misunnelig av alle andre!]

# 9 Få på sykkelen din

Sommeren er den ideelle sesongen for å bli aktiv. Og en fin måte å kombinere trening med dating er å ta et par sykler og ta en rolig tur langs en av sykkelstiene man finner ved elver eller gjennom en av de større parkene. Sykling datoer tillate begge dere å se mest mulig ut av naturen og den pittoreske naturen mens de nyter hverandres selskap.

Og hvis trening er ikke for deg, ta en tandem og ta det sakte. Hvis du har tid, kanskje lag dette med en landsdrift, slik at du får tilbringe mer tid med hverandre. For en ekstra dynamisk dato, ta tak i rulleskøyter og skate deg til romantikk! [Les: 9 forholdsfaser alle par går gjennom i et forhold]

# 10 Ved siden av havet

Som ting varme opp, hodet til stranden for litt sommerferie og få mest mulig ut av det solfylte været. Slip ditt indre barn ved å strandkjøle og bygge sandkastler, gå til sjøen mens du padler i surfen, spis en iskrem som sitter på bryggen, spill galet golf for litt vennlig konkurranse med masse latter, nyt en spasertur langs promenaden og på slutten på dagen, se solnedgangen fra en vestlig strandbar eller restaurant. [Les: 25 virkelig romantiske ideer for å gjøre din kjæreste smelter!]

Og hvis stranden er for langt unna, finn en fin lokalpark og ha det gøy på svingene, lek Frisbee, mate ender ved sjøen og gå en romantisk spasertur under trærne som holder hendene. [Les: 50 fantastiske date ideer å wow din dato hver eneste gang!]

Nå fortsett der ute og bruk disse topp 10 sommer dating ideene! Tross alt, hvilken bedre måte å tilbringe sommeren enn ved å nyte solskinnet med den du elsker?

Les mer om livs- og forholdscoach, Sloan Sheridan-Williams og hennes tanker på www.sloansw.com for mer informasjon; følg Sloan på Twitter og Facebook.

Anbefalt: