De beste temaene å snakke om med en jente å holde henne interessert

Innholdsfortegnelse:

De beste temaene å snakke om med en jente å holde henne interessert
De beste temaene å snakke om med en jente å holde henne interessert

Video: De beste temaene å snakke om med en jente å holde henne interessert

Video: De beste temaene å snakke om med en jente å holde henne interessert
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, Desember
Anonim

Så du møter en jente, og du liker henne. Men du er tannbundet. Vel, det kan være et problem, va? Her er noen emner å snakke om med en jente.

Selv om du hadde utseendet, fancy dressen eller den dyre bilen, hvis du ikke kan holde en samtale med en jente, vil du miste til den neste fyren som har det bra. Jenter elsker seg en fin prat, og en fyr med ypperlige samtaleferdigheter er mer sannsynlig å komme inn i en kvinnes gode gaver hvis han er kreativ i sin bruk av ord, og vet de riktige emnene å snakke om med en jente.

Det er gjennom samtaler hvor en jente får vite deg, hvordan du tenker, og om hun vil vurdere å være med deg til slutt. Og selvfølgelig kan du ikke engang be om hennes navn eller få nummeret hennes uten å snakke med henne. Det er derfor en samtale er det første skrittet for å vinne jenta.

Kunsten å snakke med en dame

Hvis du noen gang har vært på en første date eller nærmet seg en jente tilfeldig, vil du bli kjent med hvor smertefullt vanskelig det kan bli hvis samtalen drives av i stillhet. Det er derfor at tenkning på et samtaleemne er langt mer utfordrende enn å planlegge hvor du skal ta henne på en dato.

Videre er det den åpenbare grunnen til at menn og kvinner snakker annerledes. Du kan ikke bruke de samme emnene du snakker om med vennene dine til en jente du er på jakt etter. Det er derfor, bortsett fra å ha en stor mengde emner på listen din, å vite når du skal ta med dem, er like viktig i konteksten. [Les: Ting å snakke om med en jente - 43 samtalestartere]

Her er noen ting å huske på når du lærer om hvilke emner du skal snakke om med en jente.

- Kjenn ditt nivå av kjennskap til jenta. Å spørre noe altfor personlig når du nettopp har møtt, er ikke bare uhøflig, men kan overføres som skummel. Ja, vi vet at du er interessert i henne, men det er ikke tid for emner forbeholdt personer med nært forhold.

- Kjenne "hva", "når" og "hvor". Å snakke om grusomhetene i den syriske krigen mens du er på en middag, er ikke en god ide, det gjør også din eks-kjæreste når du tilbringer tid sammen på en dato.

- Grunnleggende kommunikasjon. Vær en god lytter og ikke forstyrre henne når hun snakker, og få øyekontakt under en samtale. Nesten de elementære ting du lærte på skolen. [Les: 15 ting gutta gjør det er en stor slå av for jenter]

Her er noen emner å snakke om med en jente

Det er så mange forskjellige emner å snakke om med en jente at det kan bli overveldende. Så la oss skille dem inn i kategorier, starter med småprat og uformelle emner å snakke om med en jente. [Les: Slik holder du en samtale med en jente du virkelig liker]

Små snakk og uformelle temaer

Hvis du snakker med en jente du nettopp har møtt, eller hvis du er bekjente som ikke er så nært, er dette et godt sett med emner å varme opp. Vel, du kan ikke forvente at hun skal bære alle hennes hemmeligheter og personlige saker til deg i begynnelsen, ikke sant?

# 1 Hvordan dagen gikk. Den enkleste åpen til en god samtale er å spørre henne hvordan dagen var. Og du lar ikke det ende på "bare bra" eller "ganske bra." Du kan følge opp ved å spørre om noe interessant skjedde de siste dagene. Hvis hun nevner noe som er verdt å fornye, kan det være et flott oppfølgingsemne.

# 2 Hobbyer. Å spørre hva hun gjør for moro på fritiden er et godt emne hvis du vil se etter ting du har til felles. Det er den mest uformelle måten å opprette forbindelse ved å lete etter en felles grunn der du kan holde samtalen gått. Spiller hun et instrument? Skrive poesi? Reiser mye? Mulighetene er endeløse. [Les: Seks enkle samtale forretter som du kan bruke hvor som helst for en god samtale]

# 3 Kunst, musikk, filmer og bøker. Et annet godt midtpunkt i samtalen er å plukke på sin følelse av kultur. Som hobbyer er snakk om humaniora en god måte å bli kjent med hverandre. Ikke begrenset dette til favorittband, forfattere og styremedlemmer.

Du kan gå videre ved å snakke om hvilke av disse inspirere henne sammen med interessante steder som film- og musikkfestivaler, skrive grupper etc. Hvis du tenker på det, er bare en samtale på filmer alene en gullgruve for en god samtale. Fra favoritttitler kan du drive til minneverdige filmlinjer og favorittfilmspor.

# 4 Reise. De fleste elsker å reise, og kvinner er mer sannsynlig å elske å reise enn menn. Å snakke om stedene du har vært og stedene du vil besøke, kan være et interessant emne for samtale. Fra de mest minneverdige stedene kan du to dykke inn i detaljene og beskrive kulturen, lokalbefolkningen og severdighetene. [Les: Tegne et tomt? Prøv disse 25 samtalestarterne]

# 5 Mat og drikke. Alle drikker og spiser, og noen kan være litt mer lidenskapelige og gourmet enn den gjennomsnittlige personen. Likevel har hver sin favorittmatfed eller hemmelig familieoppskrift å dele og til og med skryte av til andre. Hvis du er klok nok, veiled emnet ditt for å inkludere dine favorittfartøys restaurantvalg for å tonehøyde på neste dato. Dette er et av de enkleste emnene å snakke om å snakke om med en jente. [Les: Hvordan få en jente til å le, smile og like deg med det samme]

Dype og intime emner

Hvis du tror at du er i stand til å snakke om mer sensitive og personlige emner, gå videre. Som nevnt, alt avhenger av ditt nivå av kjennskap og nærhet med jenta.

Flere intellektuelle og personlige emner i seg selv er en form for felles intimitet hvor du lar vakt deg litt for å dele et stykke av deg til den andre personen. Bruk dem med forsiktighet skjønt, og ikke døm! [Les: Slik holder du en samtale med det motsatte kjønet]

# 6 Familie. Familiemedlemmer er et trygt sted å starte når de prøver å komme seg inn i dypere samtaler. Å spørre hvordan familien hennes er, er et tegn på at du virkelig er interessert i henne, og det kan gå av til barndomsminner, den gamle hjembyen hun vokste opp i, og selvsagt skolelivet.

# 7 Hennes lidenskaper, drømmer og ambisjoner. Start med å spørre henne om hennes nåværende yrke. Jobber hun for å spare på noe? Planlegger å bli og gå opp stigen? Etter det, spør henne hva hun virkelig vil ha i livet.

Til en kvinne, en fyr som spør om sine drømmer og mål i stedet for hennes tidligere forhold, er ganske sjarmeren. Det viser at du virkelig er interessert i mer enn de fysiske og følelsesmessige aspektene av henne, og du er nysgjerrig på hva som gjør henne, Äútick. "[Les: 18 dårlige måter å få en jente forelsket i deg]

# 8 Forhold generelt. Å snakke om relasjoner betyr ikke at det er nysgjerrig på henne eller hennes sexliv. Når du bryter dette emnet opp, bør det være om hvordan du ser på relasjoner, eller saftige forholdshistorier som kvinner elsker.

Ja, forholdstale er en rask måte å få en kvinne på for en samtale. De elsker bare romantikken, de følsomme gutta de drømmer om å danse, og kommer tilbake sammen fra en oppbrudd. Dette er alltid et av de beste emnene å snakke om med en jente. [Les: 15 atypiske hemmeligheter du trenger å vite for å imponere en jente]

# 9 Hva du liker om henne. Når stemningen er riktig, kan du la samtalen gå mot hennes personlighet og ikke på noen tredjeparts emne. Det er den ultimate måten å vise at du er interessert i å fortelle henne hva du synes om henne. Det kan være dine observasjoner på hennes uvanlige, men endearing måte, de måtene hun snakker, snakker og ser på deg. Det er kompliment og flørting rullet inn i en enkelt setning.

[Les: 15 hemmeligheter å flirte med jenter og mange som kommer til deg]

Bortsett fra en god lytter, er kvinner også sjarmert av en god conversationalist. Menn bør ta oppmerksomhet til denne viktige detalj når de bestemmer seg for de beste emnene å snakke om med en jente.

Anbefalt: