11 typer jenter du bør unngå å falle for til enhver pris

Innholdsfortegnelse:

11 typer jenter du bør unngå å falle for til enhver pris
11 typer jenter du bør unngå å falle for til enhver pris

Video: 11 typer jenter du bør unngå å falle for til enhver pris

Video: 11 typer jenter du bør unngå å falle for til enhver pris
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, Desember
Anonim

Hvis du er på jakt etter noen spesielle, kan du vurdere å unngå disse typer jentene for å spare deg for mye potensielt hjerteslag underveis.

Mens smerte, hjertesorg, frustrasjon og ensomhet kan være uunngåelig i ethvert forhold, kan du minimere disse negative følelsene ved å velge riktig person å være med. Dette vil spare deg for mye trøbbel, elendighet og hjertesorg i det lange løp. Den generelle regelen er å holde seg borte fra giftige mennesker og kvitte seg med noe som gjør forholdet ditt enda mer komplisert enn det allerede er.

Typer jenter for å unngå dating

Her, vi kutter til jakten og la vår Opplevelser er din lærer. Her er en liste over hvilke typer jenter du aldri burde falle for. Bak de sjarmerende smilene kan varme kurver, hoppekrok og søtt eksteriør ligge en personlighet som er langt fra det du kunne ha forventet eller forberedt på. Vær derfor advart og unngå disse typene:

# 1 The Material Girl. For henne er din rolle i hennes liv å dusje henne med gaver som din måte å elske henne på. Tross alt handler det om penger og gjenstandene og hva du kan gi henne. Fra farten vil hun sannsynligvis komplimentere bilen og klokken din, og hun kan til og med spørre om jobben din og hvor mye du gjør.

Hennes type synes å ha en målestokk for gutta de daterer - og det er din årslønn. Hun vil være en slik søte hvis du kjøper henne et kjede, men aldri kommer til henne tomhendt, fordi hun blir den kaldeste heksen du noen gang vil vite. [Les: 11 tegn for å vite om du blir brukt til sex eller penger]

# 2 The Barbie Doll. Hun er pen, hun er sjarmerende, og hun har en god kropp. Hver tomme av henne er perfekt-vel, bortsett fra hennes lave IQ. Mens hun kanskje ikke har beholdt noe som hun lærte på skolen, synes hun å ha en doktorgrad i sengen. Plus, hun gjør gutta ser på deg i misunnelse når du to går ut sammen.

Men bare håper hun ikke åpner munnen for å snakke hennes sinn fordi det er når det vil gå nedoverbakke. Disse typer jenter kan være flott å være med midlertidig, men du vil ikke kunne bringe henne hjem for å møte mor, med mindre du vil bli vitne til en katastrofe. [Les: Hvorfor er indre skjønnhet viktigere enn ytre skjønnhet?]

# 3 All-About-Me Woman. Hun tror verden dreier seg rundt henne, så hun føler seg berettiget til alt, selv din kjærlighet. Du kan beundre hennes selvtillit og sterke vilje, men under dette eksteriøret er en egoisme og selvsentrasjon som gjør henne utilgjengelig. Vær i et forhold med henne, og du vil finne deg selv hele tiden drenert mens du prøver å gjøre det som trengs for å holde henne glad, mens hun languidly tar det du kan gi uten gjensidighet. [Les: 12 subtile tegn du blir manipulert av din elsker]

# 4 Ms Cripplingly Insecure. Menn og kvinner kan begge være vondt usikre, men denne typen jente tar det til et helt nytt nivå. Hun snakker negativt om seg selv * eller verre, om andre mennesker * bare så hun vil føle seg bra om feilene hennes. Hun vil hele tiden fiske etter komplimenter og bekreftelser, helt tro på at disse vil validere hennes selvverdighet.

# 5 Dramatronen. Hun er den typen som tror på hele sitt hjerte at verden er ute for å få henne. Men vær ikke lurt. Drama følger ikke bare henne - hun har en måte å piske opp på seg selv overalt hvor hun går. Det er som alle og alt er mot henne, så du hører ingenting annet enn hvordan hun er offer for alt hun kan tenke på. Problemet med henne er at hun ikke er i stand til å eie opp til sine feil og ta ansvar for sine egne handlinger. Snart nok vil dette skyldige spillet seile inn i forholdet ditt, noe som gjør alt for giftig. [Les: 10 måter å håndtere kjærestenes dramatiske tantrums]

# 6 The Nitpicker Extraordinaire. Hun kan betraktes som en perfeksjonist som stoler på å holde sin verden uberørt spik og spenning, og forventer at andre mennesker skal være like … eller annet. Det, eller hun har bare noe å si om en feil hun finner i andre mennesker. Hun vil krympe nesen hennes og heve øyenbryn på alt hun ser i andre mennesker, og unnlater aldri å savne en feil, men ser aldri den gode siden av tingene.

Og hun vil ikke stoppe der. Hun vil også konstant nitpick deg, fra den måten du bærer din slips på, akkurat slik du kysser. Hun vil stadig sette deg ned til du begynner å tro på hennes kritikk selv. [Les: 12 måter å stoppe negative mennesker fra å sappe energien din]

# 7 Queen-avhengighet. Hun har en håndfull gode, endearing kvaliteter. For en tid kan du kanskje vurdere å ta henne for å møte foreldrene dine. Hun er den underdanige typen. Faktisk så mye at hun ikke klarer seg selv. For en stund vil du føle deg bra fordi det setter deg i en posisjon der du virkelig kan føle deg som mannen i forholdet. Det vil si, til du skjønner at hun avhenger av deg for alt. Når du skjønner at hun ikke kan leve sitt liv uten deg, vil du raskt se at den typen byrde blir gammel veldig fort.

# 8 Den desperate kyllingen. Hun vil være trengende, kontrollerende, manipulerende og veldig talentfull i å slå på vannverket bare for å få deg til å gjøre det hun vil.Hun er motivert av en dyp desperasjon for å være sammen med noen, uansett hvem den er, alt for å bare ha noen. Uheldig og desperat, hun kan følge deg rundt for noen krummer av oppmerksomheten din, og hvis du ikke gir henne det hun ønsker, kan hun true å skade deg selv. Dette er definitivt ikke den typen ekstra stress du vil at forholdet ditt skal pleie. [Les: 18 kritiske tegn på et usunt forhold]

# 9 The Chatterbox. Hun er fin, vennlig og flott å snakke med. Men som tiden går, vil du legge merke til at hennes conversational ferdigheter ikke blir lært, de er medfødte. Ganske snart ser du at hennes evne til å snakke er forferdelig, utilstrekkelig, non-stop.

Hun vil snakke om seg selv, om vennene hennes, hennes arbeid, hvordan dagen gikk, om baristaen som serverte kaffen den morgenen, og så videre. Snart lærer du hvor mye hun elsker å snakke, og ikke bare om seg selv, men om andre mennesker også. Til slutt får hun seg * og deg * i trøbbel fordi hun bare ikke kan holde henne felle lukket.

# 10 Playa. Sjarmerende og forførende, hun vil si og gjøre alt som gjør at du faller under hennes stave i en splittet sekund. Problemet er at hun også spiller det samme spillet med andre gutter, selv i din nærhet. Hun leker med dine følelser, bare vaguelt forplikte seg til noe mer enn et tilfeldig forhold fordi hennes severdigheter fortsatt er satt på andre gutter. Mens denne jenta kan være flott for flings og one-night stands, kan du bedre styre om du leter etter et mer seriøst forhold. [Les: 18 forteller at jenta du liker, bare bruker deg!]

# 11 Ms. Jekyll-and-Hyde. Du så henne, og det var kjærlighet ved første blikk. Hun har alt du noensinne har ønsket i en jente, og så mye mer. Imidlertid tar ting en annen tur etter en stund. På utsiden er hun veldig bra, men bak gardinene er en helt annen person.

På en eller annen måte begynner du å se sin andre halvdel, den gjennomsnittlige, manipulerende, kalkulerende, bedragende og tofasede siden. Visst, hun vil smile på vennene dine, men hun vil si de verste tingene om dem bak ryggen deres. Dette gjør at du lurer på akkurat det hun sier og gjør bak din tilbake også!

[Les: 15 flere typer dårlige kjærester som vil gjøre livet ditt helvete]

Mens du kan komme over mange typer jenter langs datingveien, er livet for kort til å sette opp med folk som gjør livet ditt vanskelig, elendig eller til og med uutholdelig. Bare husk at et godt forhold gjør at begge partnere kan vokse og trives, samtidig som de fortsetter å vokse sammen som et par.

Anbefalt: