UFC Fight Night 29: Ross Pearson intervju

Innholdsfortegnelse:

UFC Fight Night 29: Ross Pearson intervju
UFC Fight Night 29: Ross Pearson intervju

Video: UFC Fight Night 29: Ross Pearson intervju

Video: UFC Fight Night 29: Ross Pearson intervju
Video: Recycle Right 2023, Desember
Anonim

Du kjemper Melvin Guillard på UFC Fight Night 29 i Manchester den 26. oktober. Hva skal folk forvente fra kampen?

Det kommer til å bli en god kamp. Han bringer varme - han er veldig eksplosiv, han er veldig kraftig, og han er aldri i kjedelig kamp, så jeg er spent på å teste meg selv mot ham. Jeg føler at jeg er teknisk bedre enn han, men han har mye makt, noe som alltid utgjør en trussel, så jeg må kjempe smart.

Guillard har blitt spioneringen som toppspiller, og du har det bra, så hvor tror du det setter deg så langt som tittelinnhold er bekymret?

Hvis jeg er ferdig med Melvin, er det fire på rad, og jeg kan ikke nektes mer. Forhåpentligvis vil de gi meg en topp fem motstander.

Noen vil si at du fortjener å kjempe mot noen litt høyere oppe enn Melvin. Han har mistet tre av sine siste fire kamper.

En fighter er definert av hvor godt han kommer tilbake fra hans tap, og han vant sin siste kamp med en knockout i første runde. Han har nye trenere og et nytt lag, og han vil fortsette å gjøre en uttalelse. Jeg må være forberedt på den beste Melvin det har vært.

Du vant din siste kamp mot Ryan Couture på UFC på Fuel 9 i april med en skadet fot. Hvordan påvirket det deg i løpet av kampen?

Jeg følte meg forferdelig og den mest nervøse jeg noen gang har vært før en kamp. Jeg ble virkelig vondt. Det jeg tok fra den kampen var hvor psykisk sterk jeg er. Da jeg kom i Octagon for å kjempe Couture, satte jeg alt det bak meg og gikk nettopp på jobb. Det var ikke min beste ytelse, men jeg fikk mål.

Hvordan er dine skader nå?

Jeg er tilbake til 100%. Etter den kampen hadde jeg omtrent åtte uker med rehab-arbeid for å fikse alt. Jeg føler meg super sterk, superpasset og ser frem til å gå til San Diego og fullfører treningen min for Melvin.

Du er også i motocross, en sport som har stor skaderisiko. Har UFC noensinne prøvd å stoppe deg med å sykle i tilfelle det truer din Octagon karriere?

Jeg stopper alltid med å ri motorsykkelen min åtte uker før en kamp, men det er mitt valg. Jeg har aldri blitt fortalt at jeg ikke kan ri. Motocross er en utgivelse og en god måte å komme vekk fra å kjempe. MMA pleide å være en hobby, men det er omgjort til en heltidsjobb, og noen ganger trenger du bare å komme vekk fra det. Å sykle er også bra for min konditionering, og jeg er ikke veldig rask, så selv om jeg falt, ville jeg ikke skade meg selv.

Hvordan sammenligner motocross med å kjempe i Octagon?

Idrettsutøvere er de samme i begge - de legger kroppene sine gjennom helvete for bare en 15-minutters kamp eller et enkelt løp, og mye av tiden, selv de gutta som lykkes, er ikke særlig kjente eller velstående. De er bare dedikert til sin sport.

Image
Image

Du gikk fra lett ned til fjærvekt, og nå er du tilbake på lettvekt. Hva var det som å bytte vektklasser?

Jeg går definitivt aldri ned til fjærvekt igjen. Å holde vekten min gjorde meg svak, og du kan ikke konkurrere mot de beste gutta hvis du ikke føler deg 100%. På 155 kg kan jeg legge vekt og jeg føler meg sterk. Jeg vil helst være en mindre fyr på 100% enn en større fyr på 50%.

Du har kjempet over hele verden, men du kommer tilbake for å kjempe i Storbritannia i oktober. Er det en stor avtale for deg?

Det vil være flott å være i Octagon foran folkene som støttet meg da jeg kjempet i mindre forestillinger rundt Storbritannia, før jeg kom inn i UFC. Noen av mine venner og familie har ikke sett meg slåss live i nesten tre år, så det blir en god opplevelse for dem og meg.

Hva er det som å komme ut til en mengde som vil at du skal vinne?

Det er elektrifiserende. Du spiser av dem. Jo høyere de skriker jo vanskeligere du kjemper. Jeg har elsket å kjempe over hele verden for UFC, men dette er en av hovedgrunnene til at jeg er så spent på å komme hjem.

Kommer tilbake til Guillard - han er kjent for å komme ut hardt, men da bremser litt ettersom kampen fortsetter. Hvor mye av en faktor vil det spille i kampen?

Han starter sikkert fort, så jeg må kunne kontrollere det ved å sette ham på bakfoten fra av. Etter hvert som kampen går, vil kampen min bære ham ned, og jeg tror jeg vil ta ham ut i senere runder.

Som en fan, hva har vært din favorittkamp å se på i 2013?

Chris Weidman slo Anderson Silva for å ta mellomvektens tittel.

Var det på grunn av sjokkverdien?

Ja, og også på grunn av sprøytenarkomanen som hadde bygget seg rundt den. Men det har vært så mange andre flotte kamper i år. Dennis Bermudez har vært i noen fantastiske kriger.

Hva tror du utfallet av Weidman v Silva rematch vil være?

Chris Weidman er en fin fighter, men jeg føler at hvis Anderson virkelig virkelig vil gjøre det, vil han fullføre ham.

Hvordan fant du FitBrit-utfordringen?

Jeg likte å gjøre det og beina mine var litt stekt etterpå. Neste gang vil jeg ikke gjøre en stor treningsøkt på forhånd.

Pearsons tid var 14 min 30 sek. For din sjanse til å slå sin tid, gå til mensfitness.co.uk/fitbrit

Ross Pearson tar på Melvin Guillard på The Phones 4U Arena i Manchester den 26. oktober. Billetter til UFC® MANCHESTER 2013: BISPING vs. MUNOZ er tilgjengelig fra Ticket og phones4uarena.co.uk

Anbefalt: