Ultimate Christmas Survival Guide For Mums

Innholdsfortegnelse:

Ultimate Christmas Survival Guide For Mums
Ultimate Christmas Survival Guide For Mums

Video: Ultimate Christmas Survival Guide For Mums

Video: Ultimate Christmas Survival Guide For Mums
Video: The Ultimate Christmas Survival Guide | Loose Women 2023, Desember
Anonim

Det er ikke to måter om det - festsesongen kan være kaotisk, spesielt når du har noen veldig spente små som kjører rundt i huset. Normale rutiner går ut av vinduet og plutselig er huset fullt pakket til takene. Ta en dyp pust … Disse topptipsene vil sikre en veldig god jul!

Image
Image

Unngå sukkeroverbelastning

Det er årstiden der vi alle spiser mye mer elendighet enn vi burde, men med små som kanskje ikke er vant til sukkeroverbelastning, vær forsiktig! For å unngå rotete uhell, mageverter eller faktisk hyperaktive småbarnstider, begrense godbiter og holde frukt og veg i god stand, sier Fi. 'Det er spesielt viktig å unngå noe sukkerholdig før sengetid.' Best å holde sengetidskvinnen paier til Santa da …

Image
Image

Beat bedtime blues

Prøv å holde sengetidrutinen så rolig som vanlig som mulig for å hjelpe den lille som legger seg ned, spesielt hvis du bor borte fra hjemmet, sier søvnekspert Lisa Clegg. 'Forvent at de trenger ekstra beroligelse hvis de er i et annet miljø og går med strømmen og være forberedt på å være fleksibel i hvor mye ekstra komfort de trenger når de legger seg til å sove,' legger hun til.

Image
Image

Barnevennlige juljobber

Få dine små involvert i prepping (eller hold dem opptatt!) Med barnevennlige oppgaver, for eksempel å hjelpe til med å lage dekorasjoner til treet, og gi deg en hånd med hakkekjøttet eller signeringskortene og adressere konvolutter. De vil elske å være en del av festlig moro.

Image
Image
Image
Image

Delegat

Når det gjelder hovedbegivenheten - julemiddag - noen ganger kan for mange kokker ødelegge buljongen - spesielt når alle fra din svigermor til din bestefar tilbyr sine topptips. Hvis alle ønsker å bli involvert, forhåndsplanlegger hvem som har ansvaret for hvilket kurs eller sideskål å sikre at alle har sitt eget eget ansvar. Du vil være takknemlig for hjelpen på dagen!

Image
Image

Unngå festlig familiepolitikk

Julen kommer bare en gang i året, og når en baby kommer inn i bildet, er det enda mer utvidet familie som ønsker å besøke i løpet av festivalen, men stresser ikke om det er behagelig alle. Uansett familiearrangement du ender med å gjøre for dagen, er den lille din hovedprioritet, så planlegg det som passer best for deg.

Image
Image
Image
Image

Post julnedgang

Etter all spenningen på juledag, unngå den festlige nedgangen ved å holde noen morsomme aktiviteter de neste dagene, fra en skattejakt til moro i parken.

Image
Image
Image
Image

Ikke glem meg tid

Føles du at du gjør alt over julen? Sørg for å nyte litt tid og godta all hjelp som tilbys. Det glasset mulledvin foran ilden ringer!

Anbefalt: