Definere ekte maskulinitet: Hva betyr det å være en mann?

Innholdsfortegnelse:

Definere ekte maskulinitet: Hva betyr det å være en mann?
Definere ekte maskulinitet: Hva betyr det å være en mann?

Video: Definere ekte maskulinitet: Hva betyr det å være en mann?

Video: Definere ekte maskulinitet: Hva betyr det å være en mann?
Video: Andrew Tate Reveals The True Definition Of Masculinity 2023, September
Anonim

Hvis du er oppdatert på en av Beyonce sang, vet du at du må være en mann. Men egentlig, hva betyr det å være en mann? Finn ut her.

Det er ikke så lett å være en mann som du kanskje tror. Vi jenter sier at vi vil ha en mann, men hva inkluderer en mann faktisk?

Menn er ikke synske, så "å være en mann" er snill å gå rundt bindefoldet. Men det er håp! Du kan eller kanskje ikke vite det, men det er noen grunnleggende nødvendigheter som en mann burde ha. Og for de fleste av dere har du allerede den.

Hva betyr det å være en mann

Hvis du tenker at det har å gjøre med å ha muskler og skjegg, tenk igjen. Så, her er scoop slik at du kan slutte å spørre deg selv, "Hva betyr det å være en mann?" [Les: Hvordan være en mann slik han egentlig burde være]

# 1 Han er gjennomtenkt

Hvis kjæresten din har vært på jobb hele dagen, og du hadde dagen med å tenke på deg selv, "Jeg tror hun er sulten" er en god start. Nå, etter det trinnet, hvis du fortsetter å se på TV og ikke lage middag, så er du ubemannet og egoistisk.

Hvis du lurer på hva som skjer for å være en mann, vel, se opp for andres velvære er en start. Gjennomtenkt og godhet er store personlighetskarakteristikker som folk ser etter i potensielle partnere.

Kvinner vil ha en mann som vil bryr seg om dem. Det er så enkelt. Jeg vil ikke ha noen fyr som riper på ølgut mens jeg støvsuger rundt føttene hans. Jeg er ikke din mor. [Les: 20 små ting som kan gjøre kjæresten din utrolig glad]

# 2 Støtter andre

Å være en mann betyr å støtte de rundt deg. Enten det er kjæresten din, beste venn eller medarbeider, må du kunne gå inn når noen rundt deg trenger støtte. Dette betyr ikke å ta på seg sitt arbeid for dem, men bare å være der for å presse dem gjennom sin bekymrende tid.

Folk trenger støtte og når de er ute og ute, må de ha venner og familie der for å støtte dem. Og å være en mann betyr at du er en av disse menneskene.

# 3 Godtar ansvaret for hans handlinger

Du skrudd opp. Det kommer til å skje. Som en kvinne kan vi tro at du har skrudd opp mer enn du egentlig gjorde. Men hvis du virkelig skru opp og du vet det, bare bekreft det. Hør slik at du forhindrer en kamp å skje - og du får mer respekt fra folk fordi du er ærlig og selvbevisst.

Med mindre du ved et uhell mistet kjærestenes marsvin. I så fall må du bare kjøpe henne en identisk. Ingen vil noensinne merke seg. [Les: Hvordan si unnskyld til jenta din når du vet at du har ødelagt]

# 4 Tar stolthet på hvordan han ser ut

Kvinner setter pris på en fyr som kan ha på seg et par bukser med en ikke-rynket skjorte. Hvis du har en dusj på forhånd, er det enda en større bonus. Poenget er at en mann som er stolt av hvordan han ser, viser sin tillit og selvverdi. Det handler om ham og hvordan han ser seg selv. En mann ser seg som den - en mann. Så vær den mannen, fellas.

# 5 Vet hva han vil

Du trenger ikke å ha hele livsplanen skrevet på en rulle, og du kan ikke vite hva du vil i 5 eller 10 år, men du må vite hva du vil nå. Det er en start. En mann som vet hva han vil, er en mann som har et mål, enten det er kort eller lang sikt. Punktet er, han er drevet og fokusert. [Les: 25 ting som gjør en mann utrolig attraktiv for kvinner]

# 6 Ta vare på seg selv

Dette går forbi håret og klærne. Så, vi alle vet nå, at en mann er noen som verdsetter seg selv. Og når du verdsetter deg selv, tar du vare på deg selv. Du trener, du spiser sunt, du leser - du holder kroppen din, sinn og sjel balansert.

Det er ikke noe verre enn å se en fyr som drikker hver dag, vil ikke bade eller gå, og synes lesing er kjedelig. Han er i utgangspunktet rotting på sofaen.

# 7 Lærer fra feil

Vi svikter alle, og vi vil alle fortsette å mislykkes i mange ting. Dette er bare læringsprosessen vi alle går gjennom. Men det er forskjell mellom menn og gutter om dette emnet. Når en gutt svikter, puter han, han er opprørt og skammer seg. Når en mann feiler, anerkjenner han sin fiasko som en leksjon for å lære av og finne ut hvordan man kan vokse fra opplevelsen.

Se hvor jeg går med dette? Ingen pouting. Ikke engang kvele den leppen. Hodet opp og fortsett fremover. [Les: Frykten for fiasko og hvorfor du ikke bør være redd for å mislykkes]

# 8 Er ikke fokusert på Følg mengden - han er unik og stolt av det

Prøver å vokse skjegget ditt ut og ha en hip hestehale? Det vil ikke gjøre deg til en filosof eller det vil få deg til å se noe mer mannlig ut. Jeg mener fysisk, du vil se mer mannlig ut, men det betyr ikke noe.

En mann er noen som er selv. Han vet hva han liker og hva han ikke liker. Han prøver ikke å imponere på deg med en trendy skjorte han kjøpte hos Zara eller en ny barberkrem som David Beckham bærer - han gir ikke en dritt.

# 9 Han lytter

Hvis det er en jente som snakker til deg, og du er på telefonen, ignorerer henne, er du ikke en mann - du er en rumpa. Det er så enkelt. Det kalles respekt.En mann som virkelig kan være til stede og høre på noen andre, viser respekt for andre. Hvis du ikke kan gjøre det, vel, enten du bor i et Wi-Fi-hull, eller sett ned telefonen. Det er så enkelt. [Les: 12 endringer som vil forvandle deg fra en fin fyr til en ekte mann]

# 10 Er ikke innpakket i kjønnsroller

Jenter kan ikke være leger. Gutter kan ikke være dansere. Jeg er over disse kjønnsrollene, og du bør også være. En mann er noen som aksepterer det han elsker å gjøre og hva andre elsker å gjøre. Hvis du sitter fast på at kjæresten din jobber, må du ta en tur tilbake til 1950-tallet, fordi dette ikke er epoken for deg.

[Les: 21 ting en fyr gjør som gjør at alle jentene elsker ham mye mer]

Å være en mann betyr mer enn bare et manlig ansikt og en tett skjorte. Hvis du vil vite hva det betyr å være en mann, må du se på deg.

Anbefalt: