Hva om du og din venn er i samme kvinne?

Innholdsfortegnelse:

Hva om du og din venn er i samme kvinne?
Hva om du og din venn er i samme kvinne?

Video: Hva om du og din venn er i samme kvinne?

Video: Hva om du og din venn er i samme kvinne?
Video: Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! 2023, September
Anonim

Er du og din venn går etter den samme kvinnen? Ting er i ferd med å bli vanskelig! Her er en veiledning for å håndtere den situasjonen.

Youâ € ™ ve endelig møtt jenta til drømmene dine: hun er pen, elsker videospill, sport, kan bære en intellektuell samtale, og hun beroliger sokkene av alle de møter. Kunne et slikt skapning virkelig eksistere? Ja hun kan. Problemet? Din beste venn føles på samme måte om henne.

Denne ubehagelige situasjonen er et av de spesielle tilfellene som kan skje i alle aldre, i noen del av livet ditt. Selv om dette er mer sannsynlig å skje i løpet av videregående eller høyskoleår, kan det like enkelt skje i 30-, 40- eller 50-årene med en arbeidskollega eller felles venn, med samme reaksjon på alle stadier: spiker, ubehagelig rivalisering med din beste bror.

Hva skal du gjøre hvis din beste venn liker en jente du også liker?

Hvis du føler at du bør gjøre det ridderlige og gå til side for å la vennen din vinne jenta, kan du bli overrasket over at det kanskje ikke er hva jenta eller vennen din vil ha. Så hva skal du gjøre? Lagre vennskapet eller jage jenta? Her er flere ting du bør vurdere når du har funnet en rival i din venn.

# 1 Sikkerhetskopiering og risiko for å vurdere. Skal du vurdere å være tilbake av løpet for den aktuelle kvinnen, for å redde vennskapet ditt? Som med en velstrukturert kampplan, er det alltid risiko å vurdere når du går opp mot en venn.

Å gå opp mot vennen din i poker fører til bragging rettigheter, men går opp mot vennen din for en jente? Det fører til hjertesorg, og muligens tap av en venn. Selv om det kan høres juvenilt ut for din venn å dike ut på din bromanse bare på grunn av en jente, bør du vurdere dette: Kampen din er så mye om stolthet som det handler om å vinne jenta.

Menn liker ikke å miste på ting. Hva er mer, avslag suger, om du har kjent jenta for en dag eller et år. Odds er det tapende partiet som kommer til å ha et brudt ego, tross alt er sagt og ferdig, og kan ikke være i stand til å komme seg fra det, og synliggjøre deg og din nye kjæreste det siste han vil se. [Les: 9 grunner menn blir avvist av kvinnene de vil ha]

# 2 Skal du snakke det? Odds er, hvis du og din kompis som den samme jenta, vil alle involverte parter være godt oppmerksomme … Men bør du ta det opp? Hvis du er den typen mannlige venn som faktisk kan snakke om emosjonelle ting med hverandre, gå for det. Trekk ut den sjarmerende bravadoen som gjør deg så jævlig likbar, og snakk rolig med vennen din om situasjonen - aldri bli anklaget eller sint. Hvis du begge føler deg så tilbøyelig, må du sette noen grunnregler for å jage jenta, slik at den ikke fullstendig skiller ditt vennskap.

På flippsiden, hvis du ikke er den typen bros som er villig til å snakke om dette cringe-verdige emnet, bør du vurdere enkle tegn på saken. For eksempel synes jenta å favorisere en av dere blatant over den andre etter å ha gjort dine intensjoner kjent? Hvis det er tilfelle, kan du spare den ubehagelige chit-chatten og bare slutte å stikke henne - ingen skade, ingen feil!

# 3 Gå for det. Hvis du virkelig tror denne jenta kan være noen spesiell i livet ditt - ikke bare et nydelig le, følg ditt hjerte og gå på jenta. Bare husk å ikke gjøre det på kostnader av vennen din. Ingen skudd under beltet, ikke kaste ham under bussen, og ikke spre ubehagelige rykter om sin STD historie, bare for å sette henne av.

Kvinner respekterer lojalitet. Så i stedet for å være en rykk om din bror, fortell jenta du vet at han liker henne også, og du føler deg forferdelig om å skade ham, spesielt hvis hun åpenbart lener seg mot et romantisk forhold med deg over ham. Å snakke med vennen din er sannsynligvis kommer til å gjøre du ser ut som en douchebag i denne situasjonen, og hun kan ende opp med å likne din venn enda mer. [Les: Hvordan vinne hjertet og imponere henne uten problemer]

# 4 La henne bestemme seg. Husk fellas, dette er ikke 1851, og kvinner er ikke handlet for kyr. På samme måte som menn har kvinner denne flotte og åpenbare måten å vise sin interesse for motsatt kjønn. Til slutt får jenta lite å gjøre med deg og din venn, og alt å gjøre med hva hun ønsker. Det er gode nyheter om du ikke ser ut til å komme til enighet med din kompis. I stedet for å argumentere med ham, bare ta et skritt tilbake og hør på hva jenta ønsker.

# 5 Ikke la noen mobbe deg til å gi opp. OK, så det kan få deg til å se ut som den fineste fyren i verden til å "gå bort, så vennen din kan forfølge jenta, men hvis du virkelig ser en fremtid med denne jenta, så gir du ikke opp ! Dine følelser betyr også, og du bør ikke bli mobbet til å gi opp på hva som kan være neste store kjærlighet i livet ditt, bare fordi din kompis liker henne også! [Les: 20 tegn på at du er for mye av et folk som pleier]

# 6 Hvis du vinner jenta … Hvis den aktuelle jenta til slutt velger deg over vennen din, må du ikke gni den i vennens ansikt. Denne fyren er noen som har vært din allierte måte før du til og med møtte den aktuelle jenta, og det ville være synd å kaste bort et helt godt vennskap, bare fordi du fikk jenta og han gjorde det ikke.

Også respekter det faktum at han ikke kan være komfortabel å henge rundt deg og din nye jente, men ikke kutte dine obligasjoner heller. Det er mer til vennskap enn din felles attraksjon for en bestemt kvinne, ikke sant? Det er helt greit å fortsatt henge og knytte seg over dine felles interesser!

# 7 Hvis hun velger ham over deg … Ikke vær bitter, og aksepter det faktum at den aktuelle jenta er mer inn i ham enn hun er i deg. Det er ikke noe poeng å bli sur på jenta eller vennen din, for det er som du er fri til å ta avgjørelser basert på hva de synes er best for dem. Det er greit å være trist om ikke å være den hun velger, fordi det er andre kvinner der ute som du kan falle for det vil ikke sette vennskapet i fare. [Les: Hvordan komme over jenta som ikke likte deg tilbake]

Til slutt er det bare best å være glad for din bror og for sin nye kjæreste, og bare kom deg tilbake til datingverdenen, i håp om at du vil finne en kvinne som vil velge deg over alle andre.

[Les: 12 tips for å forvandle deg fra en fin fyr til en ekte mann]

Mens det er lett å si at kvinnen du vil ha er viktigere enn vennskapet ditt, er det ganske enkelt ikke så svart og hvitt som det. Hjertet ønsker hva det vil, og sikkert finner en måte å knuse klar tankegang i situasjoner som disse. Uansett hva som skjer til slutt, sørg for at du forstår at vennskap er viktig, og de bør være verdsatte, rivalisering eller ingen rivalisering.

Anbefalt: