Hva er maskulinitet? Sannheten bak hva kvinner vil ha på menn

Innholdsfortegnelse:

Hva er maskulinitet? Sannheten bak hva kvinner vil ha på menn
Hva er maskulinitet? Sannheten bak hva kvinner vil ha på menn

Video: Hva er maskulinitet? Sannheten bak hva kvinner vil ha på menn

Video: Hva er maskulinitet? Sannheten bak hva kvinner vil ha på menn
Video: Is this true about men & “masculine” women? 2023, Desember
Anonim

Som en mann har du hørt at dette kommer fra hundrevis av kvinner, "Jeg vil ha en ekte mann." Det høres bra ut på papir, men hva er maskulinitet og manndighet egentlig?

Hver mann jeg har møtt, har blitt forundret av hele begrepet "maskulinitet." Ok, de forstår hva maskulinitet er, men mange av dem er forvirret av hva kvinner synes å være mannlige. Og du vet hva jeg helt enig med dem. Men det samme kan sies for femininitet, hva er det egentlig? Det er ingen reelt svar på det fordi alle har sine egne ideer om hva som er maskulinitet eller femininitet.

Når det gjelder mennesker, er ingenting det som synes. Kvinner sier at de vil ha en fin fyr. Men ikke noen som er en pushover.

Hvis du ruller øynene dine, føler jeg deg. Hva betyr det egentlig? Så, de vil ha en fin fyr, men hvis du er den hyggelige fyren, vet du veldig godt at de ikke vil ha det … fordi du sannsynligvis fortsatt er singel. Men ikke bekymre deg, du får sjansen, bare vær tålmodig. [Les: 15 grunner til at hyggelige gutta er ferdige sist hele tiden]

Hva er maskulinitet? 10 egenskaper som gjør deg til en mann

Så, med alle disse motsatte tankene, virker det som om det ikke er noen definisjon av maskulinitet. Men det er der du har feil. På slutten av dagen er det en konsekvent tro på hvilken maskulinitet som kjører sterk hos kvinner.

Nei, du trenger ikke å ha skjegg.

# 1 Selvbevissthet. Dette er muligens den viktigste egenskapen hos en mann: selvbevissthet. Vi har alle feil og dårlige dager, men å være oppmerksom på atferden din og hvordan den påvirker andre er en stor del av maskulinitet.

Assholes gir ikke en skit om hva de gjør mot andre mennesker, men en mann er noen som faktisk anser andre folks følelser. Med andre ord virker han som et menneske. [Les: 12 tips for å forvandle deg fra en fin fyr til en ekte mann]

# 2 Proaktiv. En ekte mann ligger ikke hver dag på sofaen og venter på kjæresten sin for å få ham en øl. I stedet er han opp og flytter. Han vil gjøre ting med sitt liv, han ønsker å nyte øyeblikkene og få ting gjort.

Nå betyr dette ikke at du ikke kan sitte ned og sprekke en øl. Men du lar ikke livet ditt kaste bort mens alle andre jobber for deg. [Les: 12 tegn på at du er egoistisk rundt alle som bryr seg]

# 3 Han forstår at et forhold er et partnerskap. Mange menn tror at for å være en mann, bør du være i kontroll og dominerende i et forhold. Som er feil. Et forhold er omtrent to personer i partnerskap. Begge har gode og dårlige egenskaper. Men du støtter hverandre og bruker dine sterke sider til å jobbe sammen.

Det handler ikke om mannen som bringer hjem bacon, det er en lagkamp. En ekte mann ser dette og bruker dette partnerskapet til fordel for begge mennesker.

# 4 Bruker ord over knyttneve. Jeg vet at mange menn føler seg sanne maskulinitet handler om å ikke la noen gå over deg. Det er sant, men noen tror at den eneste måten å gjøre det på er å kjempe mot det. Det er ikke riktig.

Jeg mener, det vil være tider når du er plassert i en posisjon der du må kjempe for å beskytte deg selv, men hvis du er intelligent, kan du for det meste snakke deg ut av et hvilket som helst scenario. Det er en ekte mann. Noen som ikke tyder på vold med en gang, men tar en alternativ rute for å få dem ut av en klissete situasjon. [Les: Hvilke kvinner finner attraktive: 16 trekk jenter faller umiddelbart for]

# 5 Verdier seg selv. En mann elsker seg selv. Jeg mener at vi alle skal lære å elske oss selv, men for tiden fokuserer jeg på menn og maskulinitet. Det er ikke "feminint" å ta vare på deg selv. Det er ikke "feminint" å spise sunt, mosjon og gjøre ting du elsker. Hvor fikk du denne informasjonen fra? Jeg mener, kom igjen, det er vi nesten to tiår inn i det nye århundret!

Hvis du er en ekte mann, forstår du viktigheten av å ta vare på deg selv fordi det på slutten av dagen tar ingen vare på deg. Du er alene, så invester deg bedre i tid og energi i deg selv.

# 6 Han er uavhengig. Vi er alle avhengige av mennesker til en viss alder. Etter det er det på tide at vi utvikler vår egen uavhengighet og blir sikre med oss selv. Dette er hva en ekte mann gjør.

Jeg hadde venner som var over tretti og stole fortsatt på foreldrene sine for å lage mat og spise vaskeri. Det er fortsatt en gutt. En mann vil lære å være selvforsynt og i stand til å sørge for seg selv. [Les: Svake menn og sterke menn - 13 motstridende egenskaper som splittet dem fra hverandre]

# 7 Han er der når han sier. Hva er maskulinitet egentlig? Vel, det handler om hvor mye en mann han egentlig er. Og en ekte mann er noen du kan stole på. Hvis de forteller deg at de skal ringe deg i kveld, ringer de. Hvis de sier at de skal komme over for å hjelpe deg med å male veggene dine, kommer de opp.

Tomme løfter blir fortalt av folk som ennå ikke har vokst opp. Hvis du prøver å utvikle "maskulinitet", er det enkelt, bare gjør det du sier du skal gjøre.

# 8 Han er fokusert på det han ønsker. En gutt er noen som er over alt.Han finner seg selv, lurer rundt, løper fra ett sted til et annet. Det er ikke noe dårlig siden alle går gjennom den fasen i livet. Imidlertid er en mann annerledes.

De vet hva de vil ha i livet og vet hva som er sløsing med tid. En mann vet hva han vil og forstår at han trenger å gjøre ting for å nå sine mål. Hvis du fortsatt sover til to pm, bor på din mors sofa, er du fortsatt i den tenåringsfasen, men ikke tving den, når du er klar og lei av ditt nåværende liv, vil du endre. [Les: Definere ekte maskulinitet: Hva betyr det å være en mann?]

# 9 De er sikre med hvem de er. Å være en mann er ikke så komplisert som folk tror det er. Det handler om å elske og akseptere hvem du er, feil og alle. Hvis du er sikker med deg selv, så er det definisjonen på å være en mann.

Mainstream maskulinitet forteller deg at du trenger et skjegg og kjøre en BMW, men det har ingenting å gjøre med det. Vær trygg med hvem du er og dine verdier - det er den ultimate maskuliniteten. [Les: Slik kan du være mannlig uten å være en rykk]

# 10 vet at det å være en mann ikke betyr å være et røvhull. Noen gutter er litt blandet opp i hodet. De tror at kvinner liker assholes og det er ingen tvil om at noen gjør, men mange gjør det ikke. Vi liker å spille spill, men du trenger ikke å være et røvhull for å spille dem tilbake, du vet bare hvor grensene dine er og sier nei når du trenger det.

Det betyr ikke at du er et røvhull, du har bare selvrespekt og kjenner din verdi. Det er ikke et røvhull. Men for deg som tror du må være et røvhull for å være en mann, vel, du har feil. Å være et røvhull gjør deg ikke en mann, det gjør deg til et røvhull.

[Les: Hvordan være en mantel måte han egentlig burde være]

Lurer fortsatt på hva handler om maskulinitet? Nå som du har det grunnleggende nede, ikke la det vanlige samfunnet prøve å få deg til en gigantisk douchebag alt for å være mannlig.

Anbefalt: