Hva er Pillow Talk? Slik bruker du det riktig og perfekt din romantikk

Innholdsfortegnelse:

Hva er Pillow Talk? Slik bruker du det riktig og perfekt din romantikk
Hva er Pillow Talk? Slik bruker du det riktig og perfekt din romantikk

Video: Hva er Pillow Talk? Slik bruker du det riktig og perfekt din romantikk

Video: Hva er Pillow Talk? Slik bruker du det riktig og perfekt din romantikk
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim

Det er sagt at pute snakk gjør romanse så mye bedre. Men hva er pute snakk virkelig? Finn ut alt om det og hvordan du gjør det bedre her.

Det er så mange ting som gjør et godt forhold hva det er.

Det er regler og det er ideer.

Og det er vanskelige tider å lære av og gode minner å verne om.

[Les: 25 romantikkregler for et vellykket forhold]

Men hva med pillow talk?

Leter du inn i det?

Kommunikasjon er viktig i et forhold, men å finne riktig tid til å kommunisere kan føre til at begge føler deg drenket i kjærlighet og lykke.

Og det er akkurat hva pute snakker gjør til romantikk!

Hva er pute snakk virkelig?

Pudding snakker er den typen samtalen du har med din elsker når du ligger i seng med hverandre.

Og i motsetning til populær tro er pusjesprak ikke nødvendigvis forbundet med sex eller med etterspill.

Har du noen gang løy ned i hverandres armer og snakket om omtrent alt, enten det er dine liv, problemer eller til og med ditt forhold? Det føles bra bare å høre på hverandre, ikke sant?

Pillowaksing forbinder kjærlighetsmiljøer følelsesmessig og fysisk, og bringer to elskere nærmere, spesielt hvis samtalen er riktig for anledningen. [Les: 9 forholdsfaser alle par går gjennom]

Hvorfor trenger vi pute snakk i et forhold?

En av de viktigste tingene som puter snakker, er å bygge sammenkoblingen og kjærligheten i et forhold. Bare å lytte til din elskers rolige stemme i sengen, kan berolige deg og hjelpe deg med å bli kvitt alle pressene og nederlagene til en dårlig dag.

Det slapper av begge deler og hjelper deg med å åpne opp for mer intime samtaler uten å bekymre deg for argumenter eller sinne. Og når kommunikasjonen begynner å bli ærlig og åpen, vil følelsen av kjærlighet definitivt vokse med hver natt.

Pillow speaking er en av disse tider på dagen når dere begge blir med hverandre, uten forstyrrelser. Du kan tilbringe en hel dag med hverandre og fortsatt føle deg som to følgesvenner, men alt du trenger er et par minutter med pute å snakke sent på kvelden for å føle seg som ekte elskere igjen.

Det er par som puter snakk, og det er par som ikke gjør det. Men paret som ikke hilser seg litt søvnige, lykkelige samtaler, vil aldri være så følelsesmessig forbundet med hverandre som paret som puter snakker. [Les: 7 hemmelige tegn på et forhold som er i ferd med å bli dårlig]

Ting å snakke om i sengen

Er du og din kjæreste gode putepratere? Som med alt i livet, er det gode ting og dårlige ting å pute også. Noen samtaler kan få deg til å føle deg på toppen av verden, mens noen andre samtaler kan gi deg dejected og drenert ut av din energi når du slår inn for natten. [Les: 15 typer giftige forhold som kan tømme din lykke ut]

Før vi kommer til de gode samtalene i sengen, la meg gi deg noen poeng på de dårlige du trenger for å unngå å snakke om.

Ikke snakk om problemene i livet ditt * med mindre du har en sannsynlig løsning for det *. Ikke snakk om økonomiske problemer, tristhet, hvor urettferdig verden er, eller om dine egne elendigheter på jobben.

Par snakker om alt dette, men det er definitivt ikke lykkelig pute å snakke. Prøv å se på pute og snakke som den lyse siden av livet ditt. Hvis alt du og din elsker gjør før du setter deg i søvn, er galt om hvordan urettferdig liv er, vil dere begge våkne opp til å føle seg drenert om morgenen.

I stedet snakke om erobringer, glade tider, sølvfôr i en mørk sky, lykkelige øyeblikk på dagen, og alt annet som kan bringe et smil på hverandres ansikter. Drøm om et godt liv, og visualiser det sammen. Hvis du har gode samtaler mens du puter snakker, vil ditt forhold og dine egne liv begynne å føle deg mer opptatt og spennende. [Les: Ting å snakke om i et forhold på forskjellige stadier]

8 glade samtaler som gjør pute snakk bedre

Lurer på hva de perfekte samtalene for pute snakker er? Vel, her er 8 gode pute samtaler som definitivt vil hjelpe dere begge til å bli mer forelsket og føle seg mer glad i livet.

# 1 Sammenligninger. Dette kan høres uhøflig, men som mennesker elsker vi å gjøre sammenligninger hele tiden bare for å føle oss bedre om oss selv. Sammenlign ditt eget kjærlighetsliv med kjærlighetslivene til dine venner eller kolleger.

Du vil føle deg bra hvis du har et bedre forhold. Og hvis det er noe du beundrer om et annet par, vil dere begge ubevisst gjøre disse endringene i ditt eget forhold, noe som vil forbedre dere begge som elskere og skape et mye bedre forhold til tiden. [Les: 12 trinn for å være et lykkelig par som gjør andre par sjalu]

# 2 Drømmer om fremtiden. Snakk om hver av dine drømmer og visjoner. Pillow snakker om det vil hjelpe dere begge til å forstå hverandres liv og mål bedre og skape fantastiske fantasier om fremtiden også. Det vil føles bra å forestille seg de gode tingene fremtiden har for deg begge, spesielt hvis dere begge følger drømmene dine og motiverer hverandre underveis.

# 3 komplimenter. Legg litt romantikk og flørtende prat inn i puten din nå og da.Har du tatt et nytt blikk på din elsker da du vinket farvel tidligere på dagen fordi kjæresten din så så uimotståelig i sin nye frisyre? Eller var alle rundt stirret i ærefrykt hos partneren din på festen fordi de så så bra ut? Snakk om det, det vil gi et stort smil på kjærlens ansikt. [Les: 25 komplimenter for gutter, de vil aldri glemme]

# 4 Nye ting å prøve neste gang. Se aldri på tøffe tider som forhindringer, men se på dem som måter å komme opp med et bedre alternativ, enten det gjelder arbeid, kjærlighet eller sexliv. Hvis sex ikke var bra en natt, snakk om ting du vil prøve neste gang. Hvis du bare feiret en bursdag, snakk om hva du planlegger å gjøre på neste bursdag. Å snakke om måter å forbedre noe i livet ditt gjør alltid for lidenskapelig pute-snakk.

# 5 Ferier og utflukter. Ingenting slår en god pute-snakk enn ferier eller weekendferier. Hvis dere begge har jobbet hardt, snakk om å ta en pause fra jobb tre eller fire måneder fra nå. Diskuter om steder å gå til og ting å gjøre, og alle de andre gode ferieideer. Begge vil trives godt, og det vil motivere deg til å nå dine mål enda raskere.

# 6 Romantiske minner. Å snakke om romantikk er en god tid i sengen. Spør partneren din om de husker første gang du kysset, eller den første ferien du begge tok sammen, eller en romantisk hendelse som har igjen et godt minne. En samtale vil føre til en annen, og før du vet det, vil dere begge føle seg mer heldige i kjærlighet enn noensinne. [Les: 20 grunner til å gifte seg og leve lykkelig etterpå]

# 7 Tidligere kamper. Tidligere kamper er som en inspirerende film, spesielt hvis dere begge har oppnådd noe som er verdt etter kampen. Hadde du det vanskelig å få endene til å møtes? Eller måtte dere begge gjøre mange ofre for å oppnå det du har nå? Å snakke om gamle kamper og presentere gode tider vil hjelpe dere begge til å innse hvor mye dere begge har oppnådd over tid, være forelsket eller i livet. [Les: Hva er den riktige alderen for å bli gift?]

# 8 om dagen din. Dette er den typen pute-snakk som bringer dere nærmere hver dag. Snakk om dagen, det gode og det dårlige av det, og de små spennende detaljene som gjorde deg stolt eller brakt et smil på ansiktet ditt.

Jo flere av dere åpner opp for hverandre om dine daglige liv, jo mer tilkoblet vil dere begge føle. Og så lenge dere begge er klar over hverandres liv, er det svært lite rom for usikkerhet og sjalusi, og mye mer rom for tillit og kjærlighet.

[Les: 80-regelen i relasjoner og kjærlighetslivet ditt]

Pillow talk kan virke trivial og lett, men husk dette, et par som har de riktige samtalene i sengen vil alltid være mer lykkeligere enn et par som har feil samtaler i sengen, ikke bare forelsket, men også i livet.

Anbefalt: