Hva skal jeg snakke om på en første dato

Innholdsfortegnelse:

Hva skal jeg snakke om på en første dato
Hva skal jeg snakke om på en første dato

Video: Hva skal jeg snakke om på en første dato

Video: Hva skal jeg snakke om på en første dato
Video: Første Date | Snakker om datene sine på toalettet | discovery+ Norge 2023, September
Anonim

Imponere noen på den aller første datoen kan være en vanskelig oppgave. Men hvis du vet hva du skal snakke om på en første date, vil du se at imponerende kjærlighetsinteresse i løpet av minutter kan være veldig enkelt.

For de fleste menn og kvinner er den vanskeligste delen av en dato å vite hva du skal snakke om på en første date, spesielt i løpet av de første par minuttene, når det er alt jitters og en fothopp.

Og den verste delen, vi er alle kjent med det faktum at de første minuttene er alt det tar for din dato å gi mening om deg!

Livet kan være lett hvis du vet hvordan du skal holde det enkelt.

Du trenger ikke å være en charmer for å lage din dato som deg, hvis du vet hvordan du skal være fin og søt.

Når du forstår hvordan du skal være en god dato hver gang, bør du være på vei til å finne ut hva du skal snakke om på en første dato på kort tid.

Hva skal du snakke om på en første date: FØRSTE SIKKER

Vær varm

Hvis du møter denne personen for en første date, eller selv om du har nettopp blitt introdusert, smil. Det kan gjøre deg veldig bra.

Det er mye mer trøstende for en jente å være rundt noen som ikke er en bråkende freak fra Hell Boy. Gjør henne setter pris på det faktum at du er rundt henne.

Ikke velg dem

Du kan tenke at det er kult å bruke pick-up linjer eller klare linjer i starten eller når du går tom for ting å si, men hold på hestene dine.

Det er ikke for mange menn som har vært i stand til å skryte av den perfekte eventyrlige romantikken med en kvinne, spesielt når deres samtale begynte med noe som "Hvis du og jeg var ekorn, kan jeg bytte en nøt i hullet ditt?" € Â

[Les: 12 dating regler for stilige menn og kvinner]

Hva skal du snakke om på en første date: DE FØRSTE FEW MINUTES

Hvis du alltid har lurt på hva du skal snakke om på en første date eller de første minuttene etter å ha møtt henne, her er noen tips du kan bruke. Og hvis du vet hvordan du skal jobbe rundt disse enkle spørsmålene, kan du nok ha nok til å snakke om, for hele dagen. Og hun elsker deg og blir imponert av deg, definitivt!

# 1 Jeg er så glad for å se deg

Så du støter på eller trekker en stol tilbake til henne på din første date, bra. Det første du utdyper om etter at begge er klare til å snakke, er denne ene linjen. Snakk om hvor glad du skal se henne, eller hvor hyggelig det er å ha stødt på henne. Det er bare en setning, ja, men en som varmer deg begge opp for de gode tingene som kommer. [Les: Perfekte spørsmål å spørre på en første date]

# 2 Jeg elsker det!

Så hun ser bra ut. Du er alle giddy med spenning for å være rundt henne. Så fortell henne om det. Å si "du ser bra ut!" Er et kjedelig kompliment. Gå et skritt videre.

Er det hennes hår? Hennes kjole? Eller er det noe annet du kan nevne på en første date? Komplimentere din dato forteller henne at innsatsen hun har tatt er lagt merke til og verdsatt. Hvis hun har på seg en rød kjole, kan du nevne detaljer om at rød er din favorittfarge, eller noe i den retningen.

# 3 På vei hit

Har du hatt en lang dag på jobb, eller ble du uventet forsinket? Eller la du merke til noe fascinerende på vei for å se henne? En strålende solnedgang som påminnet deg om sitt vakre ansikt, kanskje? Snakk om noe interessant som skjedde med deg på veien. [Les: Beste steder å gå på en dato]

Thatâ € ™ s noen gode minutter å sjarme henne og holde samtalen går. Og hun kan også legge til noen detaljer om noe interessant hun så på vei til datoen.

# 4 Hvordan var dagen din?

Vis interesse for livet hennes innen de første minuttene av datoen ved å snakke om dagen. Ikke bare vil det holde samtalen lys og vennlig, det kan åpne opp detaljer for mye flere ting å spørre etter som datoen går videre. Og hun ville føle seg fin når hun ser at hennes date er ganske interessert i hennes hverdag.

# 5 Se deg rundt

Du har nok mange ting å snakke om nå, men hvis du fortsatt ikke har vært i stand til å velge poeng, ser du rundt og snakker om noe interessant. Hvis du er på en restaurant, kan du snakke om hvorfor du liker stedet, en hendelse som skjedde der, om atmosfæren, eller omtrent alt annet. Les disse gode tipsene om hvordan du velger den perfekte restauranten for en dato.

Likeledes snakk om noe som er tatt i fancy, uansett hvor du er, selv om du ikke er i en restaurant. Men snakker aldri om andre mennesker som er rundt. Det ville bare høres nesen og sladder. Det er greit hvis du kjenner henne allerede skjønt.

# 6 Søte søte minner

Kan du huske noe interessant eller morsomt? Husk, så mye som å vite hva du skal snakke om på en første date handler om å glede jenta, det er mye mer om å blåse din egen trompet og bragging for å imponere henne. Diskret, selvfølgelig.

Du må imponere henne, ikke sant? Så husk noen morsomme hendelser som du kunne fortelle henne, og kanskje hun også kan ha noen poeng å legge til. Men la aldri det trekke på og på forbi entréer, hovedretten og desserten. Ingen fascinerende anekdote burde være lenger enn et minutt eller to, med mindre selvfølgelig har øynene lyst opp som flombelysene på en fotballstadion!

Sammen med disse tipsene om hva du skal snakke om på en første date med en jente, kan du også lese denne funksjonen på hvordan du får en jente til å lure deg på en av de beste søte snakkedatoerene i livet ditt!

[Les: Hvilke jenter ser alltid på en date]

[Les: Hvordan avslutte en dato på riktig måte]

På din neste dato, slapp av og føl deg trygg på innsiden. Hold disse tipsene på hva du skal snakke om på en første date med en jente i tankene … og blend!

Anbefalt: