Hva skal du snakke om med en jente du liker: 30 perfekte linjer som fungerer

Innholdsfortegnelse:

Hva skal du snakke om med en jente du liker: 30 perfekte linjer som fungerer
Hva skal du snakke om med en jente du liker: 30 perfekte linjer som fungerer

Video: Hva skal du snakke om med en jente du liker: 30 perfekte linjer som fungerer

Video: Hva skal du snakke om med en jente du liker: 30 perfekte linjer som fungerer
Video: 30 Days to SPEAK ENGLISH FLUENTLY - Improve your English in 30 Days - English Speaking Practice 2023, November
Anonim

Vil du vite hva du skal snakke om med en jente du liker? Her er 30 topp tips for å få en samtale som går og flyter med jenta du har øye på!

Vi vet alle hvordan det er når du ser på noen. Du får sommerfugler hver gang de er i nærheten av deg. Du føler deg begeistret hver gang du ser dem gå inn i et rom, men når det gjelder å snakke med dem, blir det litt vanskelig. Hvis du lurer på hva du skal snakke om med en jente du liker, fortsett å lese for de beste samtale forretter for å vinne henne over.

Hvorfor er det at når vi liker noen, finner vi det så vanskelig å snakke med dem? Våre palmer blir svette, våre munner blir tørre, og av en eller annen grunn, selv om vi er helt normale og dyktige mennesker, kan vi ikke synes å kunne tenke på en eneste darn ting å si?

Hvis du sliter med å slå på en samtale med din forelskelse, er du definitivt ikke alene. Mens du vanligvis er partiets liv og sjel og kan snakke med noen, hvis det er noen som du ikke kan slutte å tenke på, plutselig, endres alt. [Les: Hvordan få en jente til å legge merke til deg uten å snakke med henne]

Hva skal du snakke om med en jente du liker

Den gode nyheten er at det finnes måter å prøve å bekjempe dette på. Mest åpenbart, kom forberedt. Du kan eller ikke være en naturlig conversationalist, men uansett ser du dum hvis samtalen tørker plutselig og det er lange og ubehagelige stillinger. Verre, du kan ikke tenke på noe å si i utgangspunktet.

Derfor er det en god ide å få deg til gode samtalemner, så om du vil starte en samtale for første gang med håp om å få nummeret sitt, eller du allerede har sikret den datoen, men vil sørge for at det går perfekt, å huske gode samtale forretter og spørsmål som sikrer at dere begge har det bra. [Les: 43 samtalestartere for å begynne å snakke med din forelskelse]

30 samtalestartere og tips du trenger

Å starte en samtale med en jente du liker er faktisk enkelt, og disse flotte emnene holder deg på rett spor. Når du har samtalen går vil du finne deg avslappet og alt går mye lettere. Å ha disse opp i ermet ditt, gir deg trygghet og trygghet for at du kan snakke med noen jente.

Hvis du lurer på hva du skal snakke om med en jente du liker, her er 30 samtalestartere og tips som vil hjelpe deg hele veien.

# 1 Har du sett _ på TVen i går kveld? Hold det uformelt ved å snakke om populærkultur. Dette kan være en enkel måte å starte en avslappet samtale på. Hvis du ser noe spesielt interessant, snakk om det. Derfra flytter du på TV-programmer som du elsker og hvorfor. [Les: Slik holder du en samtale med det motsatte kjønet]

# 2 Hvem er i familien din? Å finne ut om deres familie, viser deg interesse og ønsker å bli kjent med dem på riktig måte. [Les: 35 virkelig viktige spørsmål å spørre en jente du nettopp har møtt]

# 3 Er du nær din familie? Dette er et ganske personlig spørsmål, men en god en å spørre om ting ser ut til å gå bra. For noen mennesker er det viktig at de bryr seg om og har en nært familie. Å snakke om dine relasjoner med familien bringer deg også nærmere.

# 4 Hva jobber du med? Liker du det? Å spørre hva de gjør for en jobb, og om de liker det, viser ikke bare interessen for å bli kjent med dem, men er en god samtale forrett som de fleste kan fortsette jobben sin i flere timer. Enten de elsker dem eller hater dem!

# 5 Hva drømte du om at du skulle være som et barn? Dette søte spørsmålet er et godt å spørre og fortsette å minne og dele barndomshistorier herfra også.

# 6 Hva er ditt favorittmåltid? Favorittmat er et trygt tema å holde seg til. Ta også et mentalt notat av hennes favoritt, så hvis ting går bra, kan du lage mat til et perfekt måltid på et senere tidspunkt for noen alvorlige brownie poeng! [Les: 15 trendy middagsideer for nye par]

# 7 Hva liker du å gjøre på fritiden? Finn ut om hobbyer og interesser. Dette hjelper deg med å avgjøre om de to er kompatible og viser at du bryr deg om hva som skjer i hennes liv og hennes lidenskaper også.

# 8 Hvilken musikk liker du? Hvis du er forvirret over hva du skal snakke om med en jente du liker, bare snakk om musikk. Musikk er et trygt tema som stort sett alle har en sjanger av musikk som de elsker og loathe. Fortsett å snakke om konserter, konserter og festivaler som du deltok på og se hva du har til felles.

# 9 Hva er din perfekte date? Dette er slags flørtende som du prøver å få henne til å si datoen hun er på akkurat nå!

# 10 Hva er din perfekte natt ute? Å finne ut hva hun liker å gjøre på en natt ute, kan gi deg ideer til å sette opp en flott dato, eller bare for å se om ideen om en morsom kveld er på samme måte den samme! [Les: 13 mest romantiske middagen date ideer å prøve]

# 11 Hvis du kunne invitere noen til et middagsfest, hvem ville det være? Dette er et morsomt og dumt spørsmål, men kan også avsløre mye om henne også!

# 12 Hva ville du gjøre hvis du vant lotteriet i morgen? Daydreaming sammen om hva du ville gjøre hvis du var super rik er en morsom måte å passere tiden på.

# 13 Hva ville du gjøre hvis du bare hadde en uke til å leve? Mens dette kan slå morbid *! * Igjen, kan dette være et morsomt og dumt samtalemne for å få deg til å tenke på alle de rare og fantastiske tingene du vil gjøre.

# 14 Hvem er din kjendisfeiring? Det er alltid godt å få noen til å sammenligne seg med!

# 15 Hvorfor var du enig i datoen? Finn ut hvorfor hun ønsket å gå ut med deg, hvis det er sagt på en lysende måte, er det ganske flørtende som du i utgangspunktet ber om komplimenter! [Les: Bli kjent med jenta bedre med disse morsomme og flørtespørsmålene]

# 16 Beskriv din perfekte natt i. Finn ut hva hun liker å gjøre når du sparker tilbake i nedetid.

# 17 Liker du dyr? Dette kan være en avtale bryter hvis du er en dyr elsker / hater, så best å finne ut ASAP.

# 18 Hvis du kunne ha en supermakt for dagen, hva ville det være? Et annet morsomt og dumt spørsmål for å få dem til å tenke.

# 19 Hvor har du reist i verden? Dele reise historier og snakke om stedene du har utforsket er et utmerket samtalemne. Selv om du ikke har vært så mange steder, snakk om hvor du vil gå i fremtiden, kan du til og med planlegge en tur sammen!

# 20 Har du / likte du skolen? Alle har mye å si om skoledagen, så hvorfor ikke snakke om dem?

# 21 Hvordan ville vennene dine beskrive deg? Gi dem muligheten til noen intern kontemplasjon og se hvilke interessante ting de kommer opp med!

# 22 Hva ser du etter i en fyr? Hvorfor ikke finne ut hva slags ting hun leter etter fra starten. I hvert fall vil du vite om du er den typen fyr som gir dem helt fra begynnelsen! [Les: 13 trinn for å drille henne til å spørre deg ut]

# 23 Hva lager et godt forhold? Se hva slags ting hun verdsetter i et forhold. Er de de samme som dine?

Noen andre nyttige tips

# 24 Få mange hobbyer og interesser. Jo mer interessant livet ditt er, desto mer interessante ting må du snakke om.

# 25 Praksis snakker høyt. Dette hjelper overvinne nerver.

# 26 Være oppfunnet. Ikke bare blindt enig med alt hun sier!

# 27 Øvelse på andre jenter. Få mye trening på jenter du ikke har forelsket på, da blir det lettere når du endelig plukker opp motet til å snakke med den du gjør.

# 28 Lag øyekontakt og smil! Det koster ingenting og fungerer underverk!

# 29 Ikke glem hva du kom for! Få nummeret hennes eller spør henne ut på slutten. Ellers, hva er meningen? [Les: Hvordan sette deg fra hverandre og plukke opp jenter]

# 30 Gjør et forsøk på å se fint ut. Jo mer tiltrukket hun er til deg, jo mer vil hun tilgi den sporadiske konversasjonene!

Disse 30 gode tipsene er perfekte for å hjelpe deg med å finne ut hva du skal snakke om med en jente du liker.

Husk at vi ikke kan garantere at datoen eller samtalen vil gå jevnt, da det er flere faktorer enn bare god samtale å vurdere. Men jo mer blir du vant til å snakke med folkene du er forelsket på, desto tryggere blir du og jo mer naturlig vil det føles.

[Les: 16 triks som gjør deg umiddelbart likbare med jenter]

Følg de 30 tipsene ovenfor, og du er sikker på å ha flytende, behagelig og morsom samtaler med jenter du liker på kort tid i det hele tatt! Og du slutter å spørre hva du skal snakke om med en jente du liker.

Anbefalt:

Ny