Hva å skrive en jente på: Dos, don'ts og alle hemmeligheter å vite

Innholdsfortegnelse:

Hva å skrive en jente på: Dos, don'ts og alle hemmeligheter å vite
Hva å skrive en jente på: Dos, don'ts og alle hemmeligheter å vite

Video: Hva å skrive en jente på: Dos, don'ts og alle hemmeligheter å vite

Video: Hva å skrive en jente på: Dos, don'ts og alle hemmeligheter å vite
Video: Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL] 2023, September
Anonim

Teksting en jente for første gang er nervepirrende, så vi avslører den eksklusive listen over de ultimate gjør og ikke glemmer hva du skal skrive en jente på.

Teksting en jente er en morsom og enkel måte å kommunisere på. Men teksting kan også være en type sosial helvete, spesielt hvis du ikke vet hva du skal skrive en jente, men likevel prøver du å flørte med henne!

Åh, det høres lett nok ut. Det er lite press, en antatt lett frem og tilbake, og mange måter å virke sjarmerende og verdig til en date. Så hvorfor har så mange gutter det vanskelig å gjøre farten på deres store forelskelse?

Som med de fleste andre former for elektronisk kommunikasjon, blir så mye tone og vekt tapt i teksting. Uten en faktisk stemme på den andre linjen, kan det være vanskelig å oppdage følelser, noe som gjør det latterlig enkelt for henne å misforstå meningen din.

Resultatet? En pissed off jente som viser teksten til vennene sine og ler på deg. Ønsker du å sette opp ditt flørtende spill og gjøre livet ditt enda enklere? Ikke bekymre deg! Vi har ryggen din. Her er 10 doser og don'ts for hva du skal skrive en jente på.

Hva å skrive en jente på: Dosen og trenger ikke å vite

Som det viser seg, er det virkelig teksting etikett for hva du skal skrive en jente som ikke vil resultere i at du blir blokkert, latter på eller kringkastet via sosiale medier. Her er de grunnleggende dosene og ikke av teksting.

Dos

# 1 DO: Tekst henne med en gang. En undersøkelse av Dating Metrics viste at en hel del av 89% av kvinnene sa at de hadde lyst til at den første kontakten skulle skje innen de første 48 timene. Hva mer? 73% valgte tekstmeldinger som deres foretrukne kontaktmetode med en ny person. [Les: Tekstmeldinger for å starte en sexy samtale]

# 2 DO: Gi henne beskjed om at du tenker på henne.Kvinner elsker å vite at du tenker på dem. Enten hun er romantisk interessert i deg eller ikke, er det fortsatt noe hyggelig å vite et sted i den store villmarken, noen har deg på deres måte. Bare følg ikke opp med en tekst som beskriver hvordan du tenker på henne med en raseri hardt på.

# 3 DO: Bruk hennes navn.Alle liker å bli kalt etter navn, selv gjennom tekst! Dette viser at du har vært interessert i henne nok til å lære henne navnet. Det lar henne også få beskjed om at meldingen er spesielt for henne, og du spammer ikke bare den samme lama-kom-på hver jente i kontaktlisten din. [Les: Hvordan tekst en jente og få henne til å ønske deg]

# 4 DO: Send henne 'lille randoms.'Noen ganger lærer jeg hva en tekst har en jente som har mindre å gjøre med å starte en samtale og mer å gjøre med å gi henne en anekdote. Hvis du kjører over en skikkelig kunde på jobb eller vitne til en ekte karakter i kø på din lokale kaffebar, del dine erfaringer med henne!

Du er ikke ute etter å chitere, du vil underholde henne. Ta et mentalt notat av morsomme kviser du møter i løpet av uken, og slå henne hvor det teller - hennes morsomme ben!

# 5 DO: Bli kjent med henne.Det er hele poenget med å lære å skrive en jente, ikke sant? Send henne søte tekster som er enkle nok til at hun svarer raskt, men det har potensial til å starte en samtale og bli bedre kjent med henne. [Les: 60 få-å-vite-du-spørsmål til en ny romantikk!]

Det minner ikke

# 6 IKKE: Tekst en oppbrytning eller en åpenbaring.Tenker på å knuse jentens hjerte via tekstmelding? Det kan være den nye normen, men vi synes fortsatt det er helt dårlig skjema for å gjøre dette over tekst.

Den nye alderen av umiddelbar respons gjør det så mye raskere å dumpe noen ut av livet ditt, men det betyr ikke at du ikke kan vise litt respekt. Forgo tekst, og se henne personlig, ring eller Skype i stedet.

På samme måte, hvis du er i ferd med å fortelle henne noe tankegang eller ødeleggende * som om du har lurt eller hunden hennes døde *, gi henne i det minste høflighet av et ansiktstidsanrop! [Les: Hvordan bryte med kjæresten din som en mann]

# 7 IKKE: Skader henne med tekster hvis hun ikke svarer.Det er lite i livet som er mer irriterende enn å bli trakassert via tekstmelding eller sosiale medier. Få en anelse, fyr, hun ignorerer deg av en grunn! Når det gjelder hva * ikke * å skrive en jente, ta en leksjon fra denne fyren:

Jeg en gang tekstet en jente til å henge ut og hun svarte ikke, selv etter flere tekster. Jeg trodde sikkert at hun var i meg, så jeg hadde ikke noe problem å ringe henne når jeg visste at hun var ute av arbeid. Hun hente ikke opp.

Jeg var venner med sin bror, så jeg spurte ham tilfeldigvis om han visste hvor hun var. Han sa at hun alltid lytter til musikk høyt og hører ikke alltid hennes telefon.

Geni jeg er, jeg viste seg hos henne. Hun svarte på døren i treningsklærne sine og så på seg. Jeg fortalte henne at jeg hadde prøvd å få tak i henne. «Jeg vet,» sa hun, irritert. "Jeg har unngått deg." Merk deg selv: Lær å ta et hint. "- T.J., 29 [Les: 10 klare tegn du burde slå av når du forfølger en jente]

# 8 IKKE: Vær en dumbass.Det er en fin linje mellom å være flørtende og bare være rett og slett skummel. Ta et øyeblikk for å lese din tekst til en jente før du trykker på send-knappen.Hvis det gjør at du høres ut som en seriemorder eller en total perv, må du slette det og starte igjen. For eksempel, ikke gjenta denne teksting horror historien:

Kaller det en stor feil begynner ikke engang å dekke historien min. Min svigerdatter er den mest lekne jenta rundt. Jeg snakket henne en natt, og hun sa at hun lå i seng kjeder seg. Jeg sa 'vil spille et spill?' Hun sa sikkert. Jeg fortalte henne hva bildet jeg sendte henne, hun måtte etterligne og sende tilbake til meg.

Jeg hadde et bilde av en dum monkey klar til å sende, men hun begynte å sms meg tilbake, forferdet av min vage beskrivelse av spillet. Så spurte hun om jeg skulle sende henne skitne bilder så hun vil sende meg noen av henne.

Hun fortalte meg rasende med ting som: 'Du krysser en linje! Jeg er din svigerdatter! "Ugh. Det var ikke det jeg hadde tenkt på. Unødvendig å si, jeg hadde en stor forklaring / unnskyldning for å gi både henne og min kone neste morgen "- Allen, 51 [Les: 20 teksting etikett tips og triks for flott dating]

# 9 IKKE: Send henne * uønskede * pikk pics.Dette burde egentlig si utenom det nå, og likevel er så mange menn fortsatt på dick-pic bandwagon. Og la oss være ærlige, hvis hun ville ha deg, kunne hun sannsynligvis ha hatt deg nå. Så nei, hun trenger ikke - eller vil - å se din bankende pik. Hvis hun gjorde det, ville du vite om det. [Les: 20 mest vanlige måter jenter ville svare på et uønsket pikk bilde]

# 10 IKKE: Si din første "Jeg elsker deg." "Jeg elsker deg" er fortsatt en av de mest monumentale øyeblikkene i et forhold. Høydepunktene er første date, først "Jeg elsker deg," ditt engasjement, bryllupet ditt og eventuelle etterfølgende babyer du måtte ha. Det er listen! Ikke billett et fantastisk øyeblikk som din første "Jeg elsker deg" ved å få henne til å gjette stemmen din gjennom ord på en skjerm.

Vær en romantisk og si det personlig! Det eneste unntaket til denne regelen er hvis du er i langdistanseforhold. Selv da … kom opp og Skype henne i stedet! [Les: Når skal du si "Jeg elsker deg" for første gang?]

Lære å skrive en jente trenger ikke å være vanskelig. Det bør være smertefritt, og tør vi si, hyggelig. Følg vår liste over dos og don'ts for hva du skal skrive en jente, og hun vil til slutt lære å elske deg.

Anbefalt: