Når skal en fyr ringe etter en første dato?

Innholdsfortegnelse:

Når skal en fyr ringe etter en første dato?
Når skal en fyr ringe etter en første dato?

Video: Når skal en fyr ringe etter en første dato?

Video: Når skal en fyr ringe etter en første dato?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim

Du vet at du vil spille kortene dine rett i datingspillet. Men når skal en fyr ringe etter en første date for å gjøre et flott innleggsdansinntrykk? Av Super Fella

Det er så mange synspunkter på dette, men er noen tips virkelig det beste svaret?

Så når skal en fyr ringe etter den første datoen?

Kjærlighet, akkurat som de to individer i den, er unik og annerledes. Det som virker for en person, kan ikke fungere for den andre.

Men når det gjelder å ringe opp etter en dato, er det lite du kan gjøre for å få det til å gå galt.

Hvis du bare har gått dagen din til døren og flyttet hjem igjen etter en perfekt dato, er det all sjanse for at du kan være på cloud nine.

[Les: Beste steder å gå på en første date]

Du kan holde telefonen og ønsker at du kan snakke med henne.

Men samtidig har du kanskje hørt den gamle datingsregelen, vent to dager før du ringer.

Hvis du vil ha et kort svar til når en fyr skal ringe, er det beste rådet for deg å ringe henne når du har lyst til det.

Når skal en fyr ringe?

De fleste gutta legger mye vekt på når en fyr skal ringe enn det virkelig fortjener.

Du har åpenbart hatt en flott dato med denne jenta, eller du ville ikke lure på om det gunstige tidspunktet å ringe.

Husk at kvinner har følelser også. Du kan bare ikke spille av boken og vente et par dager, selv om du virkelig savner denne kvinnen og vil snakke med henne. Det er forsvarlig for kvinner å leke hardt for å få, fordi menn elsker jakten.

Men kvinner liker ikke å bli ventet, og de liker ikke en usikker jakt. De første øyeblikkene av spenning kan bli frustrasjoner og til og med sinne.

Hvis du liker din date og hadde en morsom tid med henne, avslutt datoen godt og la henne få vite at du hadde en fantastisk tid og ville gjerne se henne igjen en gang snart. Vær ridderlig og vagt bestemt om å kontakte henne snart. â € œJeg vil se deg snartâ € | â € Â eller â € œIâ € ™ ll snakke med deg snartâ € | â € Â er munter og likevel varme måter å avslutte samtalen.

[Les: Hvordan avslutte en date perfekt]

Og om når du skal ringe henne tilbake, her er det du trenger å huske på.

# 1 Ring henne på samme natt

Hvis du har en av de beste tider i livet ditt, og du vet at datoen din hadde en spesiell tid, er det ikke noe galt med å ringe henne opp hele natten.

Men hvor sikker er du at hun allerede faller for deg? Sa hun noe som "jeg kan ikke vente å møte deg igjen" eller "jeg tror jeg savner deg allerede"?

Hvis du ikke er helt sikker på om hun har det bra med deg, men du vil virkelig fortelle henne at du hadde det bra, ikke ring akkurat nå. [Les: Hvordan vite om datoen din er en suksess]

Tekst henne en linje takker henne for en flott dato.

Ved å gjøre det åpner du døren for en samtale. Hvis hun vil snakke med deg, kan du hente hinten fra sine raske svar.

Ved å smske henne etter å ha kommet tilbake til stedet eller senere den kvelden, lar hun henne få vite at hun har et inntrykk på deg. Du kan også gjøre det klart at du er slått av henne, og likevel gir du henne nok plass ved ikke å ringe henne og smsere henne i stedet.

Det som starter som en tekst kan da føre til at en av dere ringer den andre personen opp samme natt og har en lang romantisk sen kveld samtale, og til og med en dato de neste par dagene. Jenter elsker en fyr som kommer tilbake i kontakt den kvelden. Det fjerner usikkerheten og får dem til å føles mer grøtaktig og lykkelig. Men igjen gjør det også at du virker for lett å få.

Tekst henne først, og selv om hun ikke er for entusiastisk i hennes svar eller ikke tekst noe om å kalle hverandre opp, har du spilt det ridderlige kortet ved å takke henne for en flott dato. Du har ikke mistet noe her. [Les: Hvordan være ridderlig]

Enhver kvinne vil sette pris på en fyr som kan starte en samtale hele kvelden. Men dette fungerer bare til din fordel hvis hun også er slått av deg.

# 2 Ring henne neste dag

Hvis du har en perfekt dato, kan en tekst på samme dag være den beste veien fremover. Men hvis du ikke er veldig sikker på hennes følelser mot deg, så kan du kanskje spille det trygt ved å vente en dag før du ringer henne.

Hvis du ringer henne aller neste kveld, forteller det henne at du har tenkt på henne som alltid er et lykkelig tegn.

Hun har kanskje hatt usikkerhet over natten, men samtalen kan overvinne hennes usikkerhet og gjenopplive de lykkelige tankene igjen. Ved å ringe henne neste dag kan du spille det trygt og la henne få vite at du liker henne, men du er ennå ikke slått av henne og trenger litt mer tid til å ta sjansen.

# 3 Ring henne etter to dager

En fyr som ringer en jente etter to dager spiller av boken. Alle vet den uskrevne regelen om å vente to dager før du ringer etter en dato.

Så liker du henne? Er du forelsket i henne? Hun har ingen anelse.

Hun har heller ingen anelse om hvorvidt du bare spiller det kult eller er virkelig interessert i henne. Mens du venter på et par dager før du ringer, kan du være trygg, det er også en stor sjanse for at hennes usikkerhet kan ha vokst så mye at hun kanskje kan bli irritert med deg.Tenkende fra en jentes perspektiv ville hun ikke tenke for mye om datoen, spesielt hvis du har ventet henne på to dager. Selv om hun er spent, kan frykten for avvisning eller ikke høre fra deg dumme spenningen.

Og hvis hun er spent på å ringe, ville hun definitivt spille hardt for å få en stund. Du spilte hardt for å få tak i hjertets slag i to hele dager, venn, og nå er det tilbakebetalingstid. [Les: Hva skal jeg snakke om på en date]

# 4 Ring henne etter en uke

Hvis du har holdt datoen din på varm kul i en uke, er det åpenbart at du ikke er interessert i henne eller til og med slått av henne. Du vet det, og hun forstår det gjennom din stillhet.

Og selv om du ringer og ikke har noen ekte grunn til forsinket tilbakeringing, kommer hun til å tro at du er en wannabe-spiller eller en rykk. Hvis du liker henne og ikke kan vente å møte henne igjen, ikke vent noen uker før du ringer. Og hvis du ikke vil gå ut med henne igjen, fortell henne om det når du slipper henne av.

Fjerne tegn på din mangel på interesse ved å ringe henne en uke senere, vil bare få henne til å forakte deg.

Når skal en fyr ringe etter en første date?

Hvis du spør meg, foreslår jeg to alternativer for deg. Tekst henne veldig kveld, eller ring henne neste dag.

Hvis du tror du har møtt din sjelefrende på en dato, trenger du virkelig å vente en uke fordi noen fortalte deg det? Slå når jernet er varmt, spesielt når dere begge blir smittet av hverandre. I hvert fall avslører en tekst bare din bekymring og ridderlighet.

Men hvis du ikke er sikker på sine følelser for deg, ring neste kveld og ha en samtale. Sjansen er, du vet hva som er i tankene hennes da.

[Les: Hvordan klare seg med en jente på en date]

[Les: Nytt forholdsråd for et godt forhold]

Så når skal en fyr ringe etter en dato? Vel, du kjenner de gamle reglene, og du kjenner ditt hjerte. Send den teksten eller ring den, du kan aldri gå galt så lenge du holder følelsene hennes i tankene.

Anbefalt: