Hvem AP McCoy Likes for Grand National

Innholdsfortegnelse:

Hvem AP McCoy Likes for Grand National
Hvem AP McCoy Likes for Grand National

Video: Hvem AP McCoy Likes for Grand National

Video: Hvem AP McCoy Likes for Grand National
Video: FAMILY YOGA CHALLENGE | BOYS VS. GIRLS | Vi er The Davises 2023, September
Anonim

Racing er enormt konkurransedyktig, men som gikk ut av deres måte å hjelpe deg når du begynte?

Jeg har alltid jobbet for vellykkede mennesker; det er en stor del av det. [Trainer] Billy Rock fikk meg til å tro at jeg kunne være en jockey. Jeg dro til hans hage på skoleferier og helger fra 13 til 15 år. Han stolte på meg - han ville ha meg å bestille personale om, noe som var pinlig. [Trainer] Toby Balding viste meg at jeg måtte gå hjem, og fikk meg en agent som var den største innflytelsen på karrieren min, numerisk. Men mye hjelper deg, skjønt, du må ønske å gjøre det selv.

Å være en jockey er utrolig krevende. Opp tidlig, hjemme sent, ute i alle vær, ingen mat - hvilke jockeyer håndterte dette regimet mest muntert?

Alle på toppen, som Ruby Walsh og Richard Johnson, håndterer det veldig bra. Det er farlig og hardt, og det er en god ting - du ser aldri vellykkede jockeys er arrogante. Men mye de vinner, de to ambulansene bak seg på hvert løp er for dem så mye som noen. Å være en hoppejockey holder deg i topphøyde.

Hvem var den mest grufulle konkurrenten du kjempet mot?

Meg, dessverre. Ikke på en respektløs måte, men hvis jeg kunne slå meg, var jeg ok. Det første året jeg var champion jockey, var Richard Dunwoody den beste jockeyen på den tiden, og jeg ønsket å slå ham. Så da jeg var jockeymester, ville jeg gjøre det bedre enn jeg gjorde det siste året, så jeg ville bli mester igjen.

Filmen Å være AP viser noen av de fysiske kostnadene ved racing i form av skader - hvordan har du utviklet en slik ekstraordinær smertegrense? Og hvem er det tøffeste?

Richard Johnson og Ruby Walsh er harde som negler. Jeg har sett dem ri når de har vært i stykker. Jeg så Richard Dunwoody ridning når han ikke skulle. Du blir bedre til å håndtere smerten. Når jockeys blir skadet, er vår første tanke ikke smerten, men "Hvor lenge skal jeg være ute?" Jeg ville ofte gjøre presse for en lege for å bevise at jeg kunne ri neste løp - en gang med en ødelagt og forskjøvet krageben. Vi besøker hverandre på sykehus. Da jeg besøkte Ruby, var kona hans der og visste ikke hva han skulle gjøre. Jeg fortalte legen å ta milten ut, som han gjorde. Ruby ville være ute i tre uker hvis han fjernet den, og tre måneder hvis han ikke gjorde det, noe som ville bety at han ville savne King George og Gold Cup. Han har ikke takket meg, kanskje fordi han må ta daglig penisillin.

Image
Image

Hvem har den beste forståelsen av hester?

[Irsk trener] Vincent O'Brien var foran sin tid. Han hadde øye. Han kunne se hva andre ikke kunne. Når en av hans store eiere ønsket å kjøpe en dyr hest, ønsket Vincent ikke. Han kjøpte den neste døren, som var Nijinsky [som viste seg for å være en av de mest vellykkede rasehestene noensinne]. Jeg hadde en forståelse; Jeg kunne få det beste ut av en hest. De er mentalt sterkere enn oss, og de vil ikke gjøre noe de ikke vil gjøre. Du må komme inn i deres sinn for å få noe ekstra ut av dem.

Hva er den mest sjenerøse tingen du har sett en mann gjør for en hest? Eller vice versa?

Jeg snakket med noen nylig om et autistisk barn, som siden har blitt involvert med hester og det er helt forandret livet sitt. Hvor mye tid barnet brukte med andre mennesker, hadde hesten den største effekten på dem.

Hva er den beste delen av et løp?

Vinne. For å være konsekvent vellykket må du være på nivå med å vinne og miste. Ryan Moore er statistisk det beste for øyeblikket [og] han viser ikke mye elation når han vinner. Han er ikke pakket inn i suksess eller nederlag.

Hva gjør du for fare nå?

De dagene med uforutsigbarhet er borte, jeg er redd. Mye av spenningen er i fare, og jeg savner det hver dag. Dessverre mistet jeg ikke min nerve. Det ville vært bedre hvis jeg gjorde det, da ville jeg ikke gå glipp av det.

Tror du at du likte din suksess nok på den tiden?

Jeg gjorde det, fordi jeg fortsatte å gjenta det, selv om jeg kanskje ikke har vist det. Det var åpenbart det som gjorde meg glad. Suksess varer aldri lenge nok. Spenningen varer fra det vinnende innlegget for å ta av sadelen i vinnerens kabinett. Når du setter andre farger på, er det over. Du er bare en heroinmisbruker som jakter på buzz hele tiden.

Hvem vil du rooting for i Grand National?

Mange Clouds har definitivt en stor sjanse til å gjøre hva Red Rum gjorde, han er veldig imponerende. Druids Nephew gikk bra da han falt i fjor, og jeg liker Last Samurai og Holywell.

Crabbies Grand National 2016 vil bli dekket live på Channel 4 fra 7. til 9. april, med lørdagens funksjonsløp startende klokka 17:15

Anbefalt: