Hvorfor Ant Middleton Ditched Bench Press

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Ant Middleton Ditched Bench Press
Hvorfor Ant Middleton Ditched Bench Press

Video: Hvorfor Ant Middleton Ditched Bench Press

Video: Hvorfor Ant Middleton Ditched Bench Press
Video: Your Doctor Is Wrong About Cholesterol 2023, Desember
Anonim

Se på Ant Middleton og tre ord våren til tankene. Murstein og hus er to av dem, men den tidligere militære mannen slått Channel 4 overlevelsesekspert beveger seg ikke i treningsstudioet for å bygge sin ramme, da vi fant ut da vi snakket med ham etter at han ble annonsert som Garmins nye ambassadør.

Visst, Middleton har nok ikke bekymre seg for å treffe sitt 10.000-trinns-en-dags mål, men han stoler fortsatt på treningssporere - spesielt Garmins multisport GPS Fenix-utvalg. Vi benyttet anledningen til å spørre ham om trening, hvordan han bruker teknologien og hans uendelige reise.

Hva slags trening gjør du?

Jeg gjør mye funksjonell trening, alt fra militære kretser til motstandsbånd. Jeg liker at det handler om bevegelsene som brukes i hverdagen. Jeg har også mye eksplosiv trening - bevegelser som ligner når du sprer over veien, eller for eksempel løper et sett med trapper.

Jeg kaster inn noen kettlebells for å få litt muskeldefinisjon, men motstandsbånd er også veldig bra for det også hvis du bruker dem riktig. Jeg er ikke snatching eller benkpressing - når skal du bruke musklene du bruker i benkpressen, med mindre du er under et kjøretøy?

Hvor ofte trener du?

Normalt trener jeg fire ganger i uken - men jeg er alltid villig til meg å stå opp hver dag og være klar til å trene. I hodet mitt er jeg forberedt på å gå syv dager i uken. Hvis jeg sikte på tre eller fire ganger i uka og savner en eller to, så halverer min produksjon, ikke sant? Jeg prøver ikke å falle inn i den fellen.

Hvor kom din vekt på funksjonell trening fra?

Jeg gikk gjennom et stadium der jeg var benk på 160kg ganske enkelt, men jeg fant at jeg ble for stor, og bevegelsene min var begrenset. Jeg ville gå ut på operasjoner, og jeg ville ikke kunne passe gjennom bestemte dører eller cubbyholes. Og jeg tok opp noen skader, spesielt i skuldrene mine, fordi jeg bare pounded det så hardt.

For et par år siden, innså jeg i begynnelsen av 30-årene at jeg trengte å bytte opp ting. Jeg ønsket en måte å opprettholde høyt nivå på, så jeg hoppet inn i funksjonell trening. Og det er virkelig funksjonelt - hver dag er en brystdag, hver dag er en armedag, hver dag er en bendag. Mange mennesker gjør feilen i overgangen for sent i livet. Når jeg er 70, vil jeg fortsatt være den fyren som er i treningsstudioet og går ut på 5K-løp. Jeg ønsker aldri å begrense meg selv.

Image
Image

Er det noe du spesielt liker å gjøre som en del av treningsregimet ditt?

Jeg liker alle kjernestabilitetsspørrene. Jeg liker avanserte planker fordi det ikke bare er et tilfelle av å komme seg ned og slå ut ti press-ups. Du må virkelig konsentrere deg om å holde den posisjonen for å få det beste ut av det. Ikke bare utfordrer du deg fysisk, men også mentalt.

Mange kjernevasiner utfordrer deg mentalt, faktisk. Du må opprettholde en god stilling for å få det helt riktig, ellers får du ikke full nytte av den øvelsen, eller du risikerer en skade.

Det høres ut som om du jobber med din mentale styrke også …

Jeg er en veldig positiv person. Jeg liker å holde en positiv tankegang. Snarere enn å konsentrere seg om og prøve å rette negativene i livet mitt, vil jeg fokusere på positive og bygge videre på dem. Å gjøre det vil ikke bare hjelpe deg med å finne et positivt tenkemåte, men skyll også ut negativene.

Men jeg utfordrer meg også alltid. Jeg vet hvor mine svakheter er, og jeg er brutalt ærlig med meg selv om dem. Hvis du vet hvor dine styrker og svakheter er, kan det hjelpe deg med å kjenne dine evner og risikotaking. Jeg er ikke hensynsløs med risikoen min - alt er beregnet. Selv om jeg er ute av min comfort zone, vet jeg det er der jeg fungerer best. Der lærer og vokser sinnet. Du må utfordre det for å få det til å skje.

Tankegang er veldig viktig for meg. Jeg er ikke den sterkeste personen der ute, men jeg vet at jeg har en kant på grunn av tankegangen min. Jeg vet at jeg kunne presse meg videre. Jeg vet hva kroppen min er i stand til. Jeg vet hvor jeg kan gå.

Du utfordrer deg alltid med krevende situasjoner, enten du overlever et flykrasjscenario eller strandsatt til sjøs. Har du et mål for å hjelpe med treningen?

Endemålet spiller ingen rolle for meg. Jeg har en, men om jeg kommer dit eller ikke, spiller ingen rolle. Så lenge jeg er ledet i den retningen, er jeg bra. Det som er viktigere er leksjonene jeg lærer underveis. Visst, du trenger fokus, men du kan finne halvveis gjennom reisen som endemålet ditt endres. Eller det viderekobles til venstre eller høyre. Du må tillate det å skje.

Du har nylig blitt en Garmin-ambassadør. Hva slags teknologi bruker du til trening og hvordan hjelper det?

Jeg har brukt Garmin-produkter de siste ti eller 15 årene. Da jeg var i Special Forces, ville vi falt 15 km bak fiendens linjer, og jeg ville bruke Garmin Foretrex - en håndledd GPS - og det ville ta meg over fjell og alltid slippe meg rett på målet. Det er sortert meg ut i mange klissete situasjoner.

I dag har jeg en Fenix 5X. Det er flott for noen som meg selv. Jeg er en solo eventyrer virkelig - jeg liker å ta av fjellklatring av meg selv - men jeg føler meg aldri alene med dette på.Min kone kan spore hvor jeg er og jeg kan sende ut meldinger - det er en komfort i det. Jeg kan presse meg litt lenger, fordi jeg har det sikkerhetsnettet.

Det er også ideelt for nybegynnere. Hvis det er første gang i Brecon Beacons, for eksempel, forteller du klokken du har lyst til å gjøre en 10K rundvei, og det vil pinge opp en rute for deg og veilede deg rundt den. Du trenger ikke kartlesing ferdigheter eller kompass kunnskap - du er bare ute. Det er utrolig. Det er ingen unnskyldning for ikke å komme seg ut der!

Endelig avgjøre denne pub debatten for oss. Vi er i en desperat flyulykke. Hvem skal vi velge å ha med oss: Ray Mears, Bear Grylls, Ed Stafford eller Ant Middleton, og hvorfor?

Fucking helvete, det er bare virkelig en ekte avtale i den listen, og det er Ant Middleton. Du har hatt for mange pints hvis du selv spør det spørsmålet.

Ant Middleton er Garmins nye utendørs merkevareambassadør og ansiktet på Garmin Fenix 5-serien, besøk garmin.com/fenix for å se Fenix-serien

Anbefalt: