Hvorfor sukker alle de hyggelige guttene på nettdating?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor sukker alle de hyggelige guttene på nettdating?
Hvorfor sukker alle de hyggelige guttene på nettdating?

Video: Hvorfor sukker alle de hyggelige guttene på nettdating?

Video: Hvorfor sukker alle de hyggelige guttene på nettdating?
Video: Alle mot En 2023, Desember
Anonim

Det er så mange kvalifiserte gutter der ute med fantastiske sporopptegnelser, men hvorfor slutter de alltid med den korte enden av online dating-pinnen? Av Danielle Anne Suleik

Jeg innrømmer at jeg også er skyldig i å forutse den hyggelige fyren i en skarp, ren skjorte for den robuste stilige dødsbeen uten medisinsk forsikring. Hvorfor? Fordi jeg hadde problemer. Den overraskende tingen er imidlertid at flertallet av den kvinnelige befolkningen tilsynelatende har de samme problemene.

Hvorfor klager så mange kvinner på å ikke finne en god fyr, når de med vilje avviser hver middelmådige Prince Charming som kommer seg? Svaret: samfunnet. Mange mennesker begynner å bli enige med en bestemt holdning og tankegang, fordi det er personer eller grupper av mennesker som kan bekrefte at de selv har opplevd det samme.

Ting er slik de er fordi vi ikke kan oppbevare hver eneste liten oppheng hver kvinne har, med mindre det viser seg å være noe veldig alvorlig som en psykisk lidelse. Når du begynner å tro at noe er et faktum, begynner du å være enig med det faktum og bruke det til fremtidige situasjoner.

Hva betyr dette for hyggelige gutta?

Dessverre er dette dårlige nyheter for hyggelige gutta. De fleste av kvinnene som du tror, avviser deg, er en del av et større fenomen som ikke har noen umiddelbar løsning fra og med. Ganske vist endrer verden i et raskt tempo, noe som betyr at denne typen tenkemåter kanskje ikke kan forsvinne innen de neste ti årene eller så.

For nå er det beste du kan gjøre når du er en fin fyr på jakt etter en date, å justere seg etter omstendighetene, uansett hvor mye det gir deg. MEN, Jeg går ned. Det er noe du kan gjøre som ikke nødvendiggjør å endre hvem du er og hva du tror på, noe som er fint.

I stedet for å slå inn i et røvhull bare for å sone grensedendensen til mange attraktive kvinner, prøv å være tålmodig og se hvor vinden blåser. Du trenger ikke å spille noen spill. Du må bare justere nivået av dine følelser, fordi det er det SMART ting å gjøre.

Hva er en fin fyr?

Før noe annet, la oss forklare deg hva en fin fyr er. På denne måten kan du forstå hvorfor de opptrer på den måten og hvorfor det ikke er så ille.

# 1 En fin fyr er noen som leter etter et forhold. Hyggelige gutter er mindre sannsynlig å engasjere seg i midlertidige trysts, fordi de er klar over konsekvensene som en kvinne vil møte på grunn av den. De vil helst være i et forhold enn å leke rundt, for det er bare slik de er.

# 2 En fin fyr er noen som leter etter en god jente eller en dårlig jente han kan endre. Hyggelige gutter har standarder, men disse standardene er ikke begrenset til det de møter. Hvis en jente ikke passer til sine standarder, begynner han å utvikle et ridder-in-shining-rustningskompleks. Dette gjør det ikke bra, fordi de fleste kvinner ikke liker det når menn prøver å kontrollere dem.

# 3 En fin fyr ser på lang sikt. Den skummle delen om denne tankegangen er at det blir ganske tydelig tidlig i datingstadiet. Kvinner som ønsker å date, er generelt på utkikk etter et forhold, men de vil ta seg tid til å se om mannen de er dating er verdt å holde seg med på lang sikt. En fin fyr begynner å gi bort denne stemningen eller til og med kunngjør det tidlig.

# 4 En fin fyr prioriterer sine verdier. En fin fyr vil ikke forandre måten han tror på jenta han liker. Hvis han er den monogamiske typen, forventer han at jenta blir den samme. Hvis han ble tatt opp for å være en gentleman, vil du se det, og han vil ikke tenke noe om det. Han vil ikke presse deg til å tenke slik han gjør, men han vil ikke forandre seg når som helst snart for å dekke dine behov. Hva en fin fyr, ikke sant?

# 5 En fin fyr vil behandle deg som en dronning, selv når du behandler ham som en bonde. De gjør alltid unnskyldninger, spesielt for jenta de liker. De vil helst lide din vrede, heller enn å gi opp for å føle deg spesiell. Ugh. Hyggelige folk.

# 6 En fin fyr lar deg aldri betale. Alvor. De gjør det ikke! Når du er i et forhold, begynner du å dele regningen, men se nøye. Han betaler fortsatt for mer enn du er.

# 7 En fin fyr spør alltid først. Uansett hva aktiviteten er, vil den hyggelige fyren alltid be om din tillatelse. Enten det skal ta deg ut, kysse deg eller gi deg en tidlig gave. Jeg vet ikke hvorfor, men å gå på toalettet virker som en selvstendig beslutning, men noen vil fortsatt spørre. [Les: 15 grunner til at hyggelige gutta er ferdige sist hele tiden]

Hyggelige gutter og online dating

Hyggelige gutter har en tendens til å bruke online dating som en siste utvei, fordi alle deres muligheter har blitt oppbrukt i virkeligheten. De fleste hyggelige gutta har en bestemt type jente som de leter etter. Derfor er online dating perfekt for dem. De kan legge inn et bestemt sett av egenskaper som de vil ha, og en algoritme pisker opp et utvalg som viser seg å være nesten perfekt.

# 1 OkCupid, Match.com, E-harmoni, etc. Disse stedene er det perfekte stedet for hyggelige gutter til troll. Men de ville aldri kalle det det. Disse nettstedene har visse algoritmer som kan hjelpe de hyggelige gutta å få den beste matchen, uten å skure hele webområdet.

Kvinner går på dating nettsteder som disse fordi de vil finne noen å være i et forhold med. Perfekt, ikke sant? Men fine gutter mislykkes fortsatt. Jeg lurer på hvorfor?

# 2 Tinder og andre hook-up Apps. Disse typer apper har nå bygget et rykte for å samsvare folk basert på bare forekomster. Folk er lat når det gjelder å bli kjent med noen gjennom chat eller e-post, slik at ting skjer fort når du er på apper som disse.

Hyggelige gutter prøver fortsatt lykken på Tinder og slik, fordi det alltid er en mulighet for at en jente vil være i et forhold med dem. Sannsynligheten er imidlertid veldig slank, fordi disse programmene gir deg en eksponentiell mengde alternativer som gir deg lite tid til å bli kjent med noen på et dypere nivå.

[Les: 9 sosiale medier nettsteder du kan bruke til å få en date]

Hvorfor fine gutter mislykkes på nettdating

Siden deres muligheter er uendelige, hvorfor er det at hyggelige gutter mislykkes mer enn de lykkes på online dating? Som jeg har nevnt ovenfor, er det visse aspekter av kvinners tankegangsprosesser som fører dem til å tro at hyggelige gutta fortjener ikke sin tid. Sheesh. Det er sant, skjønt, så la oss se hvorfor det er:

# 1 De gir komplimenter, ikke pick-up linjer. Da jeg spurte en haug med jenter hvorfor de avviser gutter som gir dem komplimenter på online datingsider, blir de veldig dristige og spottede. Når de endelig gir et ærlig svar, innrømmet de at de alltid tar komplimenter med et saltkorn, fordi de foretrekker komplimenter om deres personligheter i motsetning til deres opptredener.

Men igjen er det et datingside. En kvinnes utseende er det første du kanskje ser, men prøv å nevne noe fra profilen sin. Jeg gjentar, nevner, ikke kompliment. [Les: 14 viktige doser og ikke av online dating]

# 2 De poster NICE bilder. Hyggelige folk har fine bilder. Du kan se et smigrende, beskåret headshot, et oppgraderingsbilde, et vakkert bilde av en dyr ferie eller en vanskelig jobb på jobben. Dessverre er det bildene som kvinner vil ha: et HD-bilde av halv eller hele kroppen din, et skjorteløs fotografi på stranden * Ikke innendørs foran et bad *, et bilde med deg og dine venner på en moderat dyr bar, og et bilde med en hund. De er ikke omsettelige.

# 3 De ringer ned den sexy. Hyggelige gutta kan være sexy, men de pleier å tone det ned når de først møter noen. Fordi de er hyggelige, vil de ikke fornærme en jente eller få dem til å føle seg objektiv og ubehagelig. Dessverre, fellas, det er det de fleste kvinner vil ha i disse dager.

# 4 De er for oppmerksomme. Eller clingy. Uansett hvor du setter det, gir det for mye oppmerksomhet kvelende for de fleste - ikke bare jenter. Jeg vet at du er spent på å snakke med personen du liker, men du må fokusere på deg selv og fortsette med rutinen. Gjøre opp for tapt tid når du ser hverandre igjen. Bare vær ikke for fiksert på hva hun gjør hele dagen.

# 4 De utdypes. Alt har en historie bak den. Det betyr ikke at du må fortelle hver eneste av disse historiene. Hyggelige gutter har en tendens til å snuble på om verdslige ting, fordi de er de eneste fine tingene de synes er verdt å snakke om. Det er bedre for deg å holde ting enkelt, med mindre det er lurt. Du er ikke på et intervju. Du er bare chit-chatting online.

# 5 Deres vitser er sint. Vitser er ikke problemet. Hyggelige gutter er bare mer tilbøyelige til å mislykkes på deres levering, på grunn av deres mild-mannered disposisjoner. Hvis du har nok tillit til å trekke den av, høre. Men for de av dere som er sjenert, foreslår jeg å stikke til en morsom historie i stedet.

# 6 De er ikke selvsikker. Mange klager jeg hører om hyggelige gutta er at de ikke går etter det de vil ha. Kvinner liker å føle seg ønsket og trengte. Hvis en fyr ikke spør henne snart, vil jenta antar at mannen ikke liker henne. Det er da hennes oppmerksomhet begynner å avta, og hun vil begynne å lete etter flere selvsikker menn.

[Les: Slik forvandler du fra en fin fyr til en ekte mann]

Online dating kan være ganske nytt for deg, og det er mange kinks som fortsatt må strykes ut. Hvis du er en fin fyr som ser etter å tralle i en fantastisk gal, vær tålmodig. Ta deg tid og ikke slå deg ned for jenter som ikke vil gi deg tid på dagen fordi du ikke er et røvhull.

Anbefalt: