Hvorfor trenger menn gutt tid?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor trenger menn gutt tid?
Hvorfor trenger menn gutt tid?

Video: Hvorfor trenger menn gutt tid?

Video: Hvorfor trenger menn gutt tid?
Video: Den lille redde bæsjen - Animert 2023, September
Anonim

Hvor viktig er mannlig bonding og fyrtid for menn? Trenger de virkelig å tilbringe tid med andre gutter bare for å føle seg bra? Evolusjonære studier viser at menn virkelig åpner opp og avslører deres sanne farger bare når de er med andre menn.

Kan det være at menn, mens det tilsynelatende forfølger skjørt som deres meget eksistensielle betydning, avhenger av å være tapt i det, faktisk ha mye moro mens de henger ut med sine mannekammerater?

Kan det være at ølkammerater bringer ut den virkelige mannen i en mann?

En mann som ikke fake den, hvem tar ikke ut den femti dollarregningen for å betale for en espresso på tre dollar, som ikke legger på en aksent, som ikke lar halvparten av sin skjorte stikke ut av hans jeans i en handling av studert uforsiktighet, som vil bore hvis det er nødvendig, og spør bilen om å stoppe fordi han trenger å tisse.

Historien om Guy Time og Male Bonding

I etologi sies det at en art har mannlige obligasjoner hvis mennene regelmessig danner koalisjoner der de gjensidig støtter hverandre, spesielt hvis slike koalisjoner brukes til å angripe andre grupper eller individer. Mannlig binding er ikke veldig vanlig hos dyr, men den finnes i både sjimpanser (for eksempel raiding behavior) og mennesker (for eksempel krig).

Selv om kvinner av og til deltar i slike grupper som dreper andre, er de normalt en minoritet i en koalisjon som hovedsakelig består av menn.

Hva er Guy Time?

Guy tid blant menn er ofte basert på felles aktiviteter, i stedet for emosjonell deling, som er mer typisk for kvinners vennskap. Stereotypiske vanlige aktiviteter av den typiske fyrtiden inkluderer å se på sport på fjernsyn, drikke øl eller gå for en sigarett. Den første allment brukte bruken av begrepet var hos menn i grupper (1969, 2004) av antropologen Lionel Tiger.

Ifølge Tiger er den åpenbare eksplosjonen av interesse for sport og varme kvinner at menn forsøker å finne nye utsalgssteder for å uttrykke sin inneboende maleness, som de kanskje føler seg ellers forpliktet til å undertrykke. »Mens hans teori peker en finger mot sosial etikett, dagens samfunn som går gjennom rollendringer kan også bety at kvinner ikke trenger menn så mye som de pleide å, og derfor er det en annen grunn for at menn skal fokusere på mer fyrtid og ta opp aktiviteter som sykling, fotball, etc.

Dette bidrar til å utøve sin maleness og åpenbart at kvinnene ikke kommer til å bli med på noe de har jobbet for å stemple ut - den mannlige chauvinistiske grisen! Mennene får det meste av dem til å bli kastet sammen og kaller det fyrtid. Men mens denne teorien imidlertid viser hele bildet i dårlig lys, synes det tilsynelatende at menn liker å henge ut og ha like mye moro med vennens venner som kvinnene gjør med sine hauger på klubben.

Snakker om øl, sykler og babyer

Alle tre er en helt annen kjele med moro når det er bare med guttene, og har en god tid og en mannlig bonding. Du kan være så høyt som du vil. Faktisk jo høyere desto bedre, mens du spiser øl. Du trenger ikke å bekymre deg for overflødig skum som spilder på bordet eller øl som siver ned haken din. Du kan spise buffalo vingene og alle løkene du vil ha, og du vil ikke finne en fyr venn som kommer til å klage.

Forbøyd er tillatt som er grovt hus. Muskler er aldri vulgære og en pause trenger ingen gjemning. Faktisk, hvis det kikker fra under skjortene etter å ha brutt ut av buksene, holdt fast ved det belte, betyr det bare at du må passe på denne fyren. Han er Homer Simpson eller den nederste mesteren som skal drikke deg under bordet.

Samtaler i Guy Time

Samtaler dreier seg om sykler og babes, og selv om snakk om arbeid er ærlige ting der en spade kalles en spade og en bastard en bastard. Kvinner tar en helt annen nyanse når de diskuteres av menn. Hvis kvinner vil vite hva menn virkelig tenker på dem, bør de avlytte. En mann vil aldri fortelle en kvinne hva han egentlig tenker på henne, med mindre han tenker på fine ting. Men flipsiden blir avslørt for guttene. Noen ganger kan det ta et par pints før dette skjer. Men skje det vil.

Klikk her for å fortsette å lese: Trenger menn mannlige venner?

Anbefalt: