Hvorfor menn trekker seg bort: 12 grunner til at han er fjern og hva du kan gjøre

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor menn trekker seg bort: 12 grunner til at han er fjern og hva du kan gjøre
Hvorfor menn trekker seg bort: 12 grunner til at han er fjern og hva du kan gjøre

Video: Hvorfor menn trekker seg bort: 12 grunner til at han er fjern og hva du kan gjøre

Video: Hvorfor menn trekker seg bort: 12 grunner til at han er fjern og hva du kan gjøre
Video: Ting alle jenter gjør 2023, Desember
Anonim

Hvis jeg hadde en krone hver gang jeg hørte en kvinne, spør meg hvorfor menn trekker seg, vel, la oss si at jeg ville være Beyonce rik akkurat nå. La oss avslutte dette spørsmålet.

De sier, skriv det du vet. Jeg kunne ha skrevet en trilogi om dette emnet, men det er best at jeg holder det kort og til poenget. Hvorfor menn trekker seg bort er et flott spørsmål. Hvorfor gjør de? Jeg har blitt etterlatt på flyplasser, og jeg har hatt gutta bokstavelig talt løp vekk fra meg. Jeg ble avvist etter reiser over hele verden for å se en fyr.

Så, damer, spør du noen som har spurt seg dette spørsmålet flere ganger enn jeg har gått på Tinder-datoer.

Hvorfor menn trekker seg bort - Sannheten du trenger å høre

Etter mye forskning * borderline mental galskap *, oppdaget jeg hvorfor menn trekker seg bort: de er pussies.

Jeg beklager hvis du er en fyr og tilfeldigvis leser dette, men det er sant. Jeg mener, jeg burde ikke klumpe menn alle under en kategori fordi noen menn har forskjellige grunner til å trekke bort, men dette er den eneste rasjonaliseringen som gir mening for meg. Enten det eller jeg er gal. Og la meg fortelle deg det, jeg har det bra, ja, det er greit.

Ok, ok, jeg vet at du sitter der og nikker hodet ditt i avtale, men dette er ikke nok av et svar. Du trenger noe dypere, mer konkret. At "det er ikke deg, det er meg" -linjen er kanskje ikke fullstendig bullshit.

# 1 Du er en risiko. Du er en risiko for ham. Hvis han velger å være med deg, hvem vet hva som vil skje. Jeg vet, ikke mye vil skje, men for menn er det en stor sak. Kanskje han ser hvor fantastisk du er og skjønner om han velger deg, han er ferdig. Du vil være den for ham.

Selv om det gjelder kvinner, kan vi takle det, menn kan ikke. De har denne frykten for å gå glipp av, og det får dem til ikke å gå til jenta som er perfekt for dem. [Les: Alle grunnene til at jage en fyr aldri hjelper]

# 2 Han føler seg presset. Menn kan ikke takle press. Jeg bryr meg ikke hva de sier, noen unse press og de freaker ut. Det er sant. Hvis du plager ham til å foreslå deg eller å møte foreldrene dine, stopper du. Dette kommer bare til å presse ham lenger unna.

Det du trenger å gjøre er å ta det opp en gang og ikke ta det opp igjen. Menn trenger ekstra tid til å tenke gjennom ting. Så, slutte å presse ham og la han behandle det på egen hånd. [Les: Hvordan tekst en fyr uten å synes desperat og altfor trengende]

# 3 Han er stresset. Menn blir lett opptatt av skole eller arbeid. Jeg vet, kvinner, håndterer en rekke forskjellige problemer på en plate, men ikke gutter. Når noe plager dem, tar det over sine tanker. Hvis du tror det kan være dette, tilbake litt og lindre noe press fra ham, la han fikse sine problemer.

# 4 Det er ingen jage. Menn elsker å bli jaget og jage kvinner. Det er alt et spill. Nå, hvis dere to er sammen, er jakten gjort - han vant. Men nå kjeder han seg. Plus, han vet også at uansett hva, du vil være der når han trenger deg. Så drar han seg bort for å sette deg på sidebrenneren til han trenger deg. Så, du må sørge for at han ikke får deg. [Les: 25 fantastiske måter å holde en fyr hekta og glad i kjærlighet]

# 5 Han er ikke sikker på om du er den. Hvorfor menn trekker seg bort? Vel, her er en annen gal. Han er ikke sikker. Han liker deg, han synes du er fantastisk, men han er bare ikke sikker på om du er den som er for ham. Jeg vet, det er dumt.

Vi har alle vært her hos noen og for de fleste av oss, vi forstår ikke hvorfor noen ville sette en annen person gjennom dette. Men det skjer. Jeg bekjente en gang min kjærlighet til en fyr, og han fortalte meg at han ikke var 100% sikker * som i dag tror jeg er en dårlig unnskyldning, men uansett *. Han trekker seg bort fordi han tror at hvis du er den ene og hvis dette er hans reaksjon, er han ikke den for deg.

# 6 Du var ikke en prioritet. Du var ikke noen han så på å være med på et seriøst nivå. Jo, han liker å henge ut med deg og ha sex med deg, men dette var ikke meningen å bli noe intens. Hvis han aldri behandlet deg som en prioritet eller han nå behandler deg som et alternativ, må du kutte ham så snart som mulig. [Les: Hvorfor bør du aldri gjøre noen til en prioritet når du bare er et alternativ til dem]

# 7 Han vil bryte opp med deg. Jeg opplevde dette. Jeg bodde hos kjæresten min og i to uker stoppet han med å kysse meg. Han sluttet å ønske meg en god dag på skolen. Du vet, alle disse små tingene som sakte stablet opp på hverandre.

Så to uker senere, fortalte han meg at han ville bryte opp med meg. Han var åpenbart å trekke vekk og jeg trodde det var en annen jente som det var. Så det kan være en kombinasjon av grunner.

# 8 Han ser noen andre. Dette er vanligvis en annen god grunn til at han drar bort. Ok, det blir andre tegn. For eksempel blir han hemmelig, han vil slutte å røre deg og ha sex med deg. Nå, hvis han også opptrer fjernt på toppen av disse tegnene, så er det en god sjanse for at du ikke er den eneste. Før du blir spilt som en idiot, spør han.

# 9 Han føler seg ikke ønsket, men heller trengte. Menn ønsker å føle seg ønsket og ønsket, ikke sant? Samme som kvinner, vi vil at en fyr skal ønske oss. Nå, når noen slutter å føle seg ønsket og begynner å føle seg nødvendig, er det annerledes.

Følelsen som trengs legger ansvar til en situasjon som de kanskje ikke er klare til. Følelsen som trengs gjør også situasjonen permanent og kan frata noen ut. Det er som han føler seg når han er i det, han kan ikke komme seg ut. [Les: 13 tegn han vil ha forhold, men er redd]

# 10 Du to er på forskjellige sider. Kanskje ser han deg ikke som noen for å ha et seriøst forhold til. I mellomtiden forbereder du deg på å introdusere ham til familien din. Ser du hva jeg mener? Du to er ikke på samme side, og hvis han ser dette på forhånd, kan dette være grunnen til at han skyver på bremsene. Han er ikke klar til å begå seg. Hvis dette er tilfelle, kommer han til å berolige situasjonen ved å støte av.

# 11 Han er ikke lenger tiltrukket av deg. Hvis han drar bort fra deg, ikke sover lenger med deg, eller viser deg kjærlighet, kan det være at han ikke lenger er tiltrukket av deg. Nei, dette betyr ikke at du er stygg, dette betyr bare at han ikke er tiltrukket av deg.

Så mange kvinner tror dette betyr at de ikke er attraktive, men de har feil. Hans følelser endret seg, og han ser deg ikke lenger som en partner. [Les: 16 klare tegn han sakte taper interesse for deg]

# 12 Noe plager ham. Det kan være at det ikke engang er relatert til deg. Kanskje han hadde en kamp med sin mor, eller sjefen hans gir ham en vanskelig tid. Point er, menn er shitty på å kommunisere. Så dette kan ikke være noe å gjøre med deg. Imidlertid er han for opptatt av å internalisere sine følelser, og han gjemmer seg i seg selv. Så her er du, freaking ut at han ikke er i deg. Så snakk med ham.

[Les: Hvordan få en fyr til å innse at han mister deg - 13 tips som fungerer]

Nå som du vet hvorfor menn trekker seg bort, er det på tide at du satte deg ned og snakket om det med ham. Du må gjøre dette for deg selv. Hvorfor være i et forhold som ikke gir deg det du trenger?

Anbefalt: