Hustru Material: Hva du egentlig burde se etter i en kvinne

Innholdsfortegnelse:

Hustru Material: Hva du egentlig burde se etter i en kvinne
Hustru Material: Hva du egentlig burde se etter i en kvinne

Video: Hustru Material: Hva du egentlig burde se etter i en kvinne

Video: Hustru Material: Hva du egentlig burde se etter i en kvinne
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, Desember
Anonim

Det er tonnevis av råd der ute om å velge riktig person for deg, men dette er hva ekte kone materiale ser ut. Finn deg en jente som dette.

Å finne den ene spesielle kvinnen som kona er ikke en lett oppgave. Du har sikkert datert mange forskjellige jenter og kan ikke få det til å fungere sammen med dem. Men kanskje det er fordi du ikke leter etter en kvinne som er kone materiale, men heller, du var bare ute etter en god tid.

Og det er en stor forskjell mellom de to. Mens en kvinne som er kone materiale kan sikkert være super moro og en god tid, jenta du ser etter bare for en god tid, vil vanligvis ikke gjøre en god ektefelle.

Å ta beslutningen om å lete etter kjærlighet i stedet for moro

Sannheten er, kjærlighet er også morsom. Forskjellen er nivået av engasjement som kreves av kjærligheten mot moro. Hvis du virkelig vil finne kvinnen du vil tilbringe for alltid med, må du være klar til å forplikte deg til det. Du må være klar til å forplikte seg til noe mer enn bare en og annen bolle når du ringer henne opp.

Og det er din beslutning. Å vite når du er klar til å finne sann kjærlighet, er ikke vanskelig. Er du på et punkt i livet ditt der det høres tiltalende? Er du klar til å være partner og ikke bare noe å leke med? Da er du klar til å finne din evige kvinne. [Les: 25 grunner til å endelig sette en ring på den]

De utsøkte egenskapene som gjør en kvinne kone materiale

Hvis du prøver å finne en jente for å lage din kone, må du se etter noen svært spesifikke egenskaper. Hvis hun ikke har disse, ikke kast bort tiden din og prøver å sette en ring på den. Her er typen kvinne du trenger som din evige person.

# 1 Hun har sitt eget liv. Du vil ha en jente som er glad i sitt eget liv og gjør sine egne ting. Disse jentene har vanligvis minst følelsesmessige problemer fordi de ikke stoler på noen for lykke. Det er den typen jente du vil gifte deg med.

# 2 Hun er morsom. Og dette er ikke bare ment for deg å gå ut og finne den morsomste jenta ifølge andre mennesker. Men du må finne henne morsom. Din sans for humor må passe henne fordi det er super viktig i et langsiktig forhold. Du vil gifte seg med jenta som får deg til å le til magen gjør vondt og vice versa. [Les: Hvordan vinne henne med humor]

# 3 Hun har ambisjoner. Nå vil mange gutter kalle en ambisiøs jente skremmende, men vil du ikke ha en av dem? Vil du ikke ha en jente med drømmer og kjører? Hun skal sparke livets rumpe og det er bedre å ha en jente på det på laget ditt. Plus, hvis hun har ambisjoner, betyr det at hun verdier mer enn bare et forhold i livet, og det er veldig viktig.

# 4 Hun er støttende. Hun må støtte deg og dine drømmer. Du kan ikke være med noen som legger ned ideene dine eller gjør dem til å virke trivielle. Ikke gift med en jente som ikke tror på deg. Denne personen vil juble på deg for livet, så sørg for at hun jubler for de samme tingene du er.

# 5 Hun liker vennene dine. Du kan ikke bli kvitt vennene dine for en jente. Hvis du vil ha en kvinne som er kone materiale, må du finne en som liker vennene dine og omvendt. De vil være med deg for livet også, ikke sant? Så det er best hvis alle kommer sammen. [Les: 15 tegn noen liker en person uten å si det]

# 6 Hun er uttalt. Jeg mener ikke at dette ordet er synonymt med "tispe" fordi det ikke er det. Jeg mener at hun ikke forandrer sin mening bare for å være enig med deg. Du trenger en jente som kan stå på bakken og holde fast ved sin tro. Hvorfor? Fordi en av hennes tro vil være deg.

# 7 Hun tar ikke din dritt. Hver mann trenger en jente som ikke skal håndtere sin selvrettige holdning. Hun trenger å holde deg jordet og minne deg om de viktige tingene i livet akkurat som du vil gjøre for henne. Å være i stand til å holde mannen hennes nede er definitivt kone materiale.

# 8 Hun er snill og omsorgsfull. Du bør bare omgjøre deg med folk som dette generelt, men det er spesielt viktig å gifte deg med noen som dette. Hvorfor vil du være med noen som er slemme? Hun vil være med deg for alltid, og hun vil ta vare på deg for alltid. Du vil ha noen som vil ta det til hjerte. [Les: 14 regler for å oppleve sann kjærlighet]

# 9 Din moral og verdier justeres. Dette er bare et must. Du kan ikke gifte deg med noen hvis du ikke er enig med deres moral og verdier. Du kan enkelt ha forskjeller i livet ditt, men disse tingene må samsvare. Hvis de ikke gjør det, vil du ende opp med å komme inn i alle slags kamper om ting som ingen av dere vil slå på.

# 10 Dine fremtidige planer står opp. Hvis du vil reise verden og ønsker å bli på ett sted og oppdra en familie i ung alder, kan du ikke gifte seg med henne. Disse tingene fungerer bare ikke. Og hvis en av dere gir opp noe for å få det til å fungere, vil du ende opp med å motstå hverandre, og ingen ekteskap kan vare med vred på det.

# 11 Du kan argumentere uten at den blir giftig. Par må kunne argumentere og diskutere ting uten å bli giftige for hverandre. Så i utgangspunktet må du gifte deg med en kvinne med gode kommunikasjonsevner, en kvinne som ikke løper bort eller roper fornærmende profanities på deg når du er uenig.[Les: Hvordan håndtere argumenter i et forhold]

# 12 Hun tar vare på seg selv. Dette handler ikke om at hun ser fantastisk ut eller noe av den typen. Dette handler om å bry seg om hennes helse og trivsel. Du vil ha en kvinne som ønsker å være sunn for hennes skyld, fordi det viser at hun respekterer seg selv. Det viser at hun er villig til å sette inn arbeidet for å leve fullt og sunt.

# 13 Hun er din beste venn. Du kan ikke gifte deg med noen som ikke er 100% din beste venn. Du vil være sammen for alltid. Det betyr at hvis du ikke er stoked for å få henne i livet ditt, blir du syk av henne veldig raskt. Gifte deg med din beste venn. [Les: 20 tegn skal du definitivt gifte deg med din beste venn]

# 14 Hun elsker deg. Dette burde være en åpenbar, men det skal fortsatt sies. En jente som er kone materiale vil elske deg betingelsesløst. Hun kommer til å være på måter ingen andre har vært, og hun får deg til å føle deg bedre enn noen andre har.

# 15 Du elsker henne. Dette er også en no-brainer, men her er det. Du må elske henne mer enn noe. Du må være villig til å sette sin lykke over ditt eget. Du føler deg på den måten om en kvinne, og hun er definitivt kone materiale. Så sett en ring på den.

[Les: 20 spørsmål for å avgjøre om hun er jenta du bør gifte seg med]

Å finne en jente som er kone materiale er forskjellig for hver fyr fordi du ikke alle vil ha samme type kvinner. Samlet sett vil det imidlertid være en god kone å finne en kvinne med disse egenskapene.

Anbefalt: