Hvordan kan kvinner manipulere menn enkelt?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kan kvinner manipulere menn enkelt?
Hvordan kan kvinner manipulere menn enkelt?

Video: Hvordan kan kvinner manipulere menn enkelt?

Video: Hvordan kan kvinner manipulere menn enkelt?
Video: Darkest Manipulation Tactics Women Use To Control You ❌ 2023, Desember
Anonim

Behandler kvinner menn? De fleste kvinner prøver, men mislykkes i å manipulere mannen sin overbevisende. Her er en komplett guide til å manipulere menn på den enkleste mulige måten.

Les den første av de ti beste måtene på hvordan å manipulere menn før du leser disse fem poengene om å manipulere menn for å gjøre budgivning.

# 6 â € œFine! Jeg vil gjøre det på egen hånd! Â € Â

Emosjonell utpressing. Gutter kan ikke stå på det, men de kan heller ikke gjøre noe med det.

Så neste gang sier han at han ikke kommer til å shoppe med deg, flyr ikke bort i en fuming raseri.

Bare manipulere sinnet hans og si: Fin, jeg kommer til å bli alene, fordi ingen av mine andre venner er gratis. Hvis de var gratis, ville jeg ikke ha bedt deg uansett. Det kan være litt sent på kvelden, men da er det greit. Det er ikke som at byen ikke er trygg for jenter å reise alene

Å, og ikke glem å bære ditt beste martyruttrykk, og sørg for at det er litt skadet, litt slått ned.

# 5 Få sin mor på din side

Nå er alle svigersyntene i hverandre, plussene om å få sin mor på din side, altfor mange for å bli ignorert, særlig når det gjelder kvinner som manipulerer menn.

Når de to viktigste kvinnene i sitt liv er i det sammen, er det lite som en fyr kan tilby når det gjelder motstand.

De fleste gutter, selv de som ikke er mamma sine gutter, tenker fortsatt to ganger før de snakker med mamma. Så vær så snill, vær veldig snill mot svigerfamilien. [Les: Tips for å imponere mannens foreldre på det aller første møtet]

# 4 Foodie manipulasjon

De tullet ikke da de sa at veien til en manns hjerte er gjennom magen hans. Hvis det er noe du virkelig vil ha ham til å gjøre, men du vet at han vil nekte med en gang, koker ham en fin fancy middag, lys noen få stearinlys, og spør når han er i gastronomisk himmel. [Les: 25 søte romantiske gestus for hverdagen]

Det vil være en vanskelig ting for ham å si nei, og han vil ikke. Ikke med mindre livet hans avhenger av det!

# 3 Klandre det på biologi!

Nå er en av de beste tingene om å være en kvinne at du kan rope på ham, handle alt kostbar, irritert og peevish, og klandre alt på PMS når du blir fanget, prøver å manipulere menn. Gutter kan ikke motsette seg det, fordi de ikke forstår det. Og du trodde naturen var urettferdig! Noen ganger er det urettferdig i din favør!

# 2 Skur en tåre

Den gamle, tiden testet våpen. En jente beste venn i alle rotete situasjoner og manipulerende situasjoner. Han roper på deg på toppen av stemmen hans. Og du vet, denne gangen er det virkelig din feil. Men du vet også at det sier beklager, vil ikke lukke ham.

Så vri en tåre eller to, og de fleste gutta vil stoppe. Når en fyr ser en jente gråter, går hans tankegang vanligvis, Skrap! Dritt! Hun gråter, oh min Gud! Hva gjør jeg? Hva gjør jeg ???

De fleste gutta vet ikke hva de skal gjøre med en gråtende kvinne. Og deres første prioritet i et slikt tilfelle er å få henne til å stoppe. Mer, hvis hun gråter på grunn av noe de har sagt. Selv om de fortsatt tror de har rett, vil de holde seg oppe. Og de vil være forsiktig neste gang de knytter emnet.

# 1 Forfør ham!

Hvorfor kaste bort tid på å snakke om alle de dumme tingene du alltid snakker om, spesielt ting som hans uttømmende bankkonto og forfalte kredittkortregninger. Bare si at han vil ha ham, og du vil ha ham akkurat nå! Menn er langt mer behagelig etter en god romp. Gud, vi jenter kan bli ugudelige! [Les: Sexy tips til å være en super foresatte]

Så gå videre! Prøv det. Men husk, moderering, som alltid, er nøkkelen mens du manipulerer menn. Trikset er aldri å la ham innse hva du egentlig er opptatt av. Så hvis du holder på med det skadede uttrykket hver gang han nekter å komme seg med deg, en dag, kan han bare ringe din bløff og vite at han bare blir manipulert til å gjøre ting for deg.

[Les: Hvordan menn tenker på relasjoner og hvordan du kan manipulere hans sinn lenger]

På slutten av dagen må du alltid huske at kvinner manipulerer menn hele tiden, men for å få den beste effekten mens du manipulerer menn, bruk disse ti prøvde og testede måtene for å få ting i veien, i stil!

Anbefalt: