De 24 verste tingene for gutter å si eller gjøre på en første dato

Innholdsfortegnelse:

De 24 verste tingene for gutter å si eller gjøre på en første dato
De 24 verste tingene for gutter å si eller gjøre på en første dato

Video: De 24 verste tingene for gutter å si eller gjøre på en første dato

Video: De 24 verste tingene for gutter å si eller gjøre på en første dato
Video: Ting alle jenter gjør 2023, September
Anonim

Har du noen gang vært skyldig i disse tingene som folk sier eller gjør på en første date? Disse 24 absolutt avtale brytere vil bringe en første date til en screeching stopp!

En første date kan være en nervepirrende opplevelse. Alle er minst litt nervøse før en, men også opptatt. Tross alt er det så mange måter kvelden kan gå dårlig, men så mye lov om det går riktig!

Det gode, det dårlige og det store av en første date

Første datoer er spennende opplevelser. Hvis datoen går bra, er det potensialet til å møte det du vil tilbringe resten av livet med. Og selv om du vil ta ting sakte, er det et godt løfte om spennende få uker eller måneder med forelskelse hvor dere begge kunne vurdere muligheten for en perfekt romantikk.

Og med mindre du gjør noe veldig galt, hvor du lar dagen din føle seg sur og ser etter en rask avslutning innen den første timen, er første datoer spennende og glade arrangementer!

Men noen ganger, i din entusiasme for å imponere den nye hottie som sitter over bordet, kan du si eller gjøre noe som du tror gjør deg til å se kult, da det bare gjør at du ser skumle eller irriterende.

Det er ikke din feil hele tiden, selvfølgelig, spesielt når du ikke vet hva som fungerer og ikke fungerer til fordel for deg på en første date.

24 verste ting som en fyr kan si eller gjøre på en første date

Ønsker du å imponere på datoen din og gjør ingen feil på en første date? Vel, dette vil definitivt hjelpe deg. Tross alt går de fleste første datoer feil i de samme problemene. Å vite hva disse problemene er på forhånd, kan lagre datoen din. Hold disse 24 vanligste feilene og unngå dem, og du vil sikkert ha det bra!

# 1 Alle mine eksempler …Relasjonshistorie er et naturlig tema som sannsynligvis kommer opp på en første date. Du vil både vite om tidligere relasjoner, hvor lenge de varede, og hvorfor de endte. Det er greit å snakke om dette, men hold det kort. Gå videre til neste emne raskt.

# 2 Ex hating.Mens du har din * korte * diskusjon av tidligere relasjoner, bør du unngå å misforstå din eks på alle kostnader. Forholdet mislykkes, og hun forstår det. Men hvis du kommer av som bitterlydende, vil den reflektere dårlig på deg. Ta den høye veien, fortell henne at det bare ikke trente, og fortsett.

# 3 Uhøflig gutt.Uansett grunn, tror noen gutta at det blir kult eller viktig når de avviser eller er uhøflig til servitører og bartendere. De kunne ikke være mer feil. Det gjør at du ser ut som en rykk. Vær høflig, til dem og alle andre du samhandler med, foran din dato. [Les: 14 sjarmerende måter å virkelig imponere henne på den aller første datoen!]

# 4 S-ordet.Det er ikke uhørt for en første date å sprenge seg inn i en risqué-samtale, men du bør ikke være den som skal ta det der. Hvis hun tar det på den måten, og det skjer naturlig, så bra. Men du får opp sex selv i beste fall, og uhyggelig i verste fall.

# 5 Seksuell avhøring.Styre samtalen mot sex generelt er dårlig nok, men spør henne direkte, personlige spørsmål om saken er enda verre. Enten det handler om hennes preferanser eller hennes relasjonshistorie, spør du bare ikke en kvinne om sexlivet hennes på første date. Det finnes bedre måter å finne svar på disse spørsmålene.

# 6 Ingen liker en whiner.Det er ikke noe verre på en første date enn en klager. Whining om jobben din, eller dine venner, eller mat og service i restauranten gjør at du kommer av som uvitende og irriterende. Du er på en date med en kvinne, det bør glede seg av selskapets trompet, hva annet som plager deg! [Les: 25 av de største dataflyttene som irriterer kvinner umiddelbart]

# 7 Beslutninger beslutninger!Vanligvis vil selv de mest moderne og progressive kvinner fortsatt ha en fyr til å ta avgjørelsene på en første date. Vet hvor du skal, og ha noen reserveplasser hvis den første ikke trer ut, eller hvis du begge bestemmer deg for at du ikke er klar til å ringe det en natt. Du vil ikke være i situasjonen der du bestemmer deg for å flytte til en bar, og deretter spørre henne om hun vet et bra sted. Være avgjørende

# 8 Billige Charlie.Ikke vær billig. Dette betyr ikke at du må bruke mye penger, men ikke gå til en dyr restaurant og bestil de billigste menyelementene. Hun vil ikke bli imponert. Hvis du er kort på penger, bli kreativ. Pakke piknik og gjør det til en ettermiddag dato. Bare prøv ikke å være prangende hvis du ikke har penger.

# 9 Lukk fellen din.Dette er en feil de fleste gutta gjør. De føler at de trenger å bære samtalen, og de slår aldri opp. Bare ikke gjør det. Hun bør gjøre minst halvparten av snakkene. Du er bare ikke så interessant.

# 10 Åpne ørene dine.Mens du lar henne gjøre minst halvparten av snakkene, må du lytte. Smil, gjør øyekontakt, still spørsmål og referer til hva hun sa senere for å vise henne at du lyttet. Det høres tydelig ut, men altfor mange gutta svikter på denne enkle oppgaven. [Les: 13 regler for etikett for den moderne gentleman]

# 11 Mommy problemer.Selvfølgelig er det flott å snakke om familie og kvinner som en fyr som elsker sin mor. Men ikke sett deg for lenge, eller begynn å klage.Ingenting vil sende en kvinne som kjører for åsene raskere enn en fyr med morproblemer.

# 12 Cockiness.Noen gutter som mangler selvtillit, gjør opp for det ved å være arrogant. Det virker aldri, det bare gjør at du virker skrytende. Ved å downplaying dine bedre kvaliteter, vil du virke beskjeden, og mer sympatisk. Ikke skryt eller snakk for mye om deg selv. Hun vil ikke bli imponert.

# 13 Snoozefest.Selvfølgelig snakker du om jobben din på en første date, og hun vil vite hva det er du gjør. Men ikke bli båret bort. Hun trenger ikke å vite de tekniske detaljene eller innsiktene i arbeidet ditt. Gjør dette og hun sover i suppebollen på under fem minutter. [Les: 20 måter å perfeksere din første date samtale som den perfekte charmeren!]

# 14 Bukser i brann.Ikke lyv. Aldri lyv. Ikke om jobben din, dine tidligere relasjoner, eller noe annet. Hun vil sikkert finne ut senere uansett, og løgnene vil bygge til du ikke kan holde øye med dem lenger. Ærlighet er virkelig den beste politikken.

# 15 S-O-A-P.Dette bør være en no-brainer, men ta en dusj før datoen din. Komb håret ditt, barber eller brudg ditt skjegg, og legg på rene, trykte klær. Hvis du dukker opp som lukterom, blir din første dato den siste.

# 16 De kan lukte deg på kjøkkenet.Nesten like ille som luktende foul, lukter for fint. Hvis du bruker cologne, legg på en liten bit. Du kan ikke lukte det, men alle andre kan. Gå lett på duften, det skal være subtilt!

# 17 rynket t-skjorte.Du trenger ikke å ha på deg en jakke og slips, men du må kle deg riktig til spillestedet. Det er ingen riktig måte å kle på, men du må se bra ut. Ta deg tid til å forberede antrekket, og sørg for at klærne du vil ha på, er rene på forhånd. [Les: 12 Prince Sjarmerende egenskaper som lar kvinner svømme!]

# 18 Phony distraksjoner. Når du tilbringer tid med en fantastisk kvinne som har tatt deg tid til å være sammen med deg, ikke ødelegge den med forstyrrelser som en mobiltelefon. Slå av telefonen eller slå den på stille, og ikke svar på anropet, med mindre det er noe du bare ikke kan unngå. Og selv om du svarer på anropet, unnskyld og hold det så kort som mulig. Tross alt, selv å svare på et anrop i midten av en dato kan tas som en fornærmelse av noen kvinner!

# 19 Ikke disrespect henne. Hva er et tegn på respektløshet? Vel, mange ting, men til toppen er listen slik du tar hensyn til henne. Ikke kast på andre kvinner, eller respektløs henne ved ikke å være oppmerksom på henne eller hva hun sier i løpet av datoen. Det er en sikker måte å irritere henne eller til og med sinne henne, noe som vil føre til at hun bare klamrer seg opp for resten av datoen.

# 20 Ankommer sent for datoen. Ikke kom sent for datoen, noensinne! Og hvis det er på grunn av en grunn som bare ikke kunne unngås, ring henne opp eller skriv henne og la henne få vite hvor sent du ville være. Å la en jente lure på seg selv hvis hun har stått opp på en dato, er den verste mulige måten for henne å starte datoen! [Les: 16 første date tips for å vinne over jenta på kort tid]

# 21 Sprit å miste.En mann burde nesten aldri bli full på en første date. Det er unntak, hvor hun også vil være full, men vanligvis når en fyr blir full på en date, gjør han det alene. Og han er sikker på å bli alene som et resultat. Ha et glass vin, men kontroller inntaket ditt.

# 22 Gjør henne lønn.Selv kvinner som ønsker å betale halvparten av regningen, forventer vanligvis at mannen tilbyr. Verden er i endring, men ikke så fort. Mannen bør fortsatt prøve å hente sjekken. Hvis hun insisterer, bra, men du må prøve.

# 23 Store forventninger.Hvis en kvinne ønsker å sove med en mann etter den første datoen, så er det greit. Men det faktum at du hadde en dato og du betalte for middag, gir deg ikke noe til noe. Du er ikke skyldig sex, og du skylder ikke et kyss. En gentleman vil ikke presse den, og vil vente på en annen natt. [Les: Hvordan varme deg i å kysse henne på en første date uten å skru opp!]

# 24 L-ordet.Det er fint å si at du hadde det bra, og selv at du liker henne. Men noen gutter ender med å bekjenne sin kjærlighet etter bare en date. Husk at det er få andre ting som vil sende henne løpende raskere. Ta deg sammen!

[Les: 12 svært viktige flørtende tips hver mann har å vite]

Unngå disse 24 virkelig vanlige fallgruvene og dumme tingene som folk sier eller gjør på en første date, og din første date vil bli en stor suksess. Nå må du bare finne den rette jenta!

Anbefalt: